2018-06-21 21:15:28
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα επικίνδυνη μόδα στο κρεβάτι – Τι κάνουν οι άντρες στα κρυφά...
Το "steal thίng" είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προ φυλακτικού κατά την πράξη, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, όχι μόνο για τους προφανείς λόγους υγείας, αλλά επειδή, σύμφωνα με δικαστικές κρίσεις, μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή "επίθεσης" που πολλοί άνδρες έχουν παραδεχτεί ότι κάνουν!

Μάλιστα, το steal thίng τείνει να γίνει πολύ επικίνδυνη "μόδα", αφού φαίνεται ότι πολλοί άντρες το κάνουν κρυφά από τις συντρόφους τους και στην συνέχεια "καυχιούντα" κιόλας γι' αυτό στα social media ή στους φίλους τους.

Σύμφωνα με την Alexandra Brodsky, δικηγόρο στο Εθνικό Κέντρο Δικαιωμάτων των Γυναικών στην Αγγλία, αυτή είναι μια καινούργια πρακτική για την οποία πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν, αλλά πολλοί "δράστες" το διατυμπανίζουν στο διαδίκτυο λες και είναι... μαγκιά.

Σε μια μελέτη που έκανε η Brodsky, όταν ο άντρας εφαρμόζει αυτή την επικίνδυνη πρακτική του steal thίng την ώρα της πραξης, η οποία κατά τ' άλλα μπορεί σαφώς να είναι εντελώς συναινετική, μπορεί να κατηγορηθεί για σε ξουαλική επίθεση στα μάτια του νόμου.


Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ποινικού δικαστηρίου στην Ελβετία, το οποίο απεφάνθη ότι αν η χρήση προ φυλακτικού   είναι "αναμενόμενη αλλά δεν εφαρμοστεί", τότε νομικά η πράξη της συνουσίας μπορεί να θεωρηθεί σeξουαλική επίθεση.

Ωστόσο, η έρευνα της Brodsky αποκαλύπτει ότι λόγω των «γκρίζων περιοχών» στις περιπτώσεις του steal thίng , πολλά θύματα διστάζουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, πόσο μάλλον να διεκδικήσουν τα νομικά τους δικαιώματα.

Παρά αυτόν το δισταγμό, τα θύματα αναγνωρίζουν σαφώς ότι αυτή η ύπουλη πρακτική ορισμένων ανδρών είναι λάθος. Η έρευνα της Brodsky έδειξε ότι οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του steal thing λένε ότι πρόκειται για "μια καταφανή παραβίαση" και ότι τις έθεσε σε "μεγάλο κίνδυνο υγείας", καθώς, εκτός από το ψυχολογικό τραύμα της "επίθεσης", έμειναν έκθετες σε ασθένειες, λοιμώξεις και πιθανή εγκυμοσύνη.

Η έρευνα αποκάλυψε πολυάριθμες διαδικτυακές κοινότητες, όπου οι άνδρες συζητούν ανοιχτά για τις... καταληκτικές “κατακτήσεις” τους και μοιράζονται συμβουλές για επιτυχία σε μελλοντικές τους προσπάθειες steal thίng. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ