2018-06-21 23:39:37
Φωτογραφία για «Στα μαχαίρια» και πάλι Τζολί-Πιτ - Σε έξαλλη κατάσταση η σταρ [photos]
Και πάνω που υπήρχε η αίσθηση ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να θάψει το τσεκούρι του πολέμου και να συνεχίσει όσο το δυνατόν πιο αρμονικά τη χωριστή ζωή του, φαίνεται ότι τα αίματα ξανάναψαν.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ οι οποίοι, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, βρίσκονται στα μαχαίρια με αφορμή, δυστυχώς, τα παιδιά τους.

Τι έχει συμβεί; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα ήθελε δύο από τα παιδιά να συμμετάσχουν στη νέα της ταινία το «Maleficent 2», όπως είχε γίνει και με την πρώτη ταινία, όπου είχε εμφανιστεί ένα άλλο παιδί.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Πιτ διαφωνεί και δεν δίνει τη συγκατάθεσή του με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να μην μπορούν να εμφανιστούν στην ταινία, γεγονός που εξόργισε τη Τζολί.

Πηγή με γνώση της κατάστασης ανέφερε ότι «ο Μπραντ αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του, στο να συμπεριληφθούν τα δύο τους παιδιά στην ταινία. [...] Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πιόνια και καθόλου δεν του αρέσει».

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι παρά την οργή της η Τζολί δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς οιαδήποτε αναταραχή μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα με την κηδεμονία.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ