2018-06-22 20:14:09
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πέντε (5) υποθέσεις του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ εκδικάστηκαν σήμερα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

   Σήμερα Παρασκευή 22.6.2018 συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ (Α' και Β' Βαθμού) στην ΠΑΤΡΑ, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

      Απο τα 15 θέματα που εξέτασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο, τα πέντε (5) αφορούσαν το δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

     -Ο πρώην αποτυχημένος δήμαρχος κ. Σολδάτος, ο νυν δήμαρχος κ. Αποστολάκης που βαδίζει στα ίδια χνάρια της αποτυχίας του και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν τεράστες πολιτικές ευθύνες!! 

   -Επίσης πάρα πολλοί δημοτικοί συμβουλοι έχουν τεράστες πολιτικές ευθύνες!! 

         ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού σήμερα στη Πάτρα και σε κατάλληλο χρόνο θα σας ενημερώσω για τις αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου, οι οποίες όπως συνηθίζονται δεν ανακοινώθηκαν σήμερα.

   -ΚΑΛΩ το δήμαρχο κ. Αποστολάκη που ένα (1) απο τα 5 θέματα αφορούσε προσωπικά τον ίδιο, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες για τα θέματα αυτά. 


  -ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που φώναζαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι όλα είναι νόμιμα θα διαψευστούν οικτρά!! -Κοντός ψαλμός αλληλούια         Αγαπητοί συνδημότες με τους πρώην και τους νυν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...

     Αφήστε το καναπέ της αδράνειας και πάρτε το δήμο στα χέρια σας, με πίστη, αποφασιστικότητα και δυνατά!! 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΚΩΣΤΑΣ Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Μαθηματικός 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ