2018-06-23 03:10:26
Φωτογραφία για «Βόμβες» Καμμένου: Ξεπούλησαν το όνομα έναντι του χρέους – Έρχεται αλλαγή συνόρων στη Θράκη!» [Βίντεο]
Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκαι.

Ο «αντάρτης» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εν τέλει στήριξε το Σάββατο την πρόταση μομφής της ΝΔ στην Βουλή, προχώρησε σε σοβαρότατες αποκαλύψεις σχετικά με το ξεπούλημα της Μακεδονίας και τους λόγους πίσω από αυτό.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Μάλιστα ο ίδιος είπε ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό πάνελ του Σκαι πως οι ξένοι εταίροι υποσχέθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα στην κυβέρνηση εάν αυτή έδινε την συγκατάθεσή της στην συμφωνία για το Σκοπιανό.

Στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε πάνω από μία φορές πως ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στα οικονομικά ανταλλάγματα σχετικά με το χρέος:

«Εγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος. Προβληματίστηκαν για αυτό το λόγο πολλοί συνάδελφοι. Μπήκε η ζυγαριά του χρέους με την παράδοση του ονόματος».


Μάλιστα την ώρα που ο έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ.Κατσίκης διέψευδε τους ισχυρισμούς για τα όσα συζητήθηκαν στην Κ.Ο. του κόμματος, ο Δημήτρης Καμμένος από το πάνελ του Σκαι απάντησε αμέσως πως «προφανώς δεν θέλουν να βγουν αυτά στη φόρα».

Η πρόταση μομφής για Κοτζιά που ποτέ δεν πέρασε

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο, συζητήθηκε έντονα στην κοινοβουλευτική ομάδα, το ενδεχόμενο πρότασης μομφής στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, καθώς, όπως είπε, αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να μην υπογραφεί η συμφωνία και να μην πέσει η κυβέρνηση.

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν και άτομα που υποστήριζαν την συμφωνία αλλά και βουλευτές που ήταν σκεπτικοί, οι όποιες αντιδράσεις, κάμφθηκαν μετά από βεβαιώσεις που έλαβαν πως η συμφωνία περνά προκειμένου η η Ελλάδα να έχει οικονομικά ανταλλάγματα όπως το χρέος, αλλά και για να κυλήσει ομαλά το Eurogroup του Ιουνίου.

Έρχεται αλλαγή συνόρων στη Θράκη

Ίσως στην μεγαλύτερη «βόμβα» του, ο Δημήτρης Καμμένος, προκαλώντας παγωμάρα στο τηλεοπτικό πλατό μίλησε ανοικτά δύο φορές για αλλαγή συνόρων στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θράκη!

«Θα το δείτε αυτό έρχεται. Θα έχουμε αλλαγή συνόρων στη Θράκη! Ο Γαβρόγλου ήδη έχει περάσει την τουρκική γλώσσα στην περιοχή».
www.el.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ