2018-06-24 21:53:07
Φωτογραφία για Εγώ πότε θα γίνω μάνα; 5 σημάδια που δηλώνουν ότι είστε έτοιμη
Μήπως η σκέψη και μόνο ότι δύο μικρές πατουσίτσες θα τρέχουν στο σπίτι φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπό σας; Τρελαίνεστε από χαρά μόλις κρατάτε ένα μωρό στην αγκαλιά σας;

Αν ναι, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά. Βέβαια η απόφαση να κάνετε παιδί δεν είναι εύκολη, ούτε όλοι είναι κατάλληλοι να γίνουν γονείς. Ενώ λοιπόν κάνετε την ενδοσκόπησή σας για να καταλάβετε αν είστε έτοιμεςι για ένα μωρό, δώστε προσοχή σε τυχόν ενδείξεις της μητρότητας. Εδώ είναι μερικά σημάδια!

Αδυναμία στα μωρά

Δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από κυρίες που κρατάνε μωρά στην αγκαλιά τους ή από τις έγκυες; Κάθε φορά που βλέπετε κι από ένα στρουμπουλό μωρό θέλετε να του ζουμπήξετε τα μάγουλα; Αν μάλιστα το μωρό είναι κάποιου μέλους της οικογένειας το μόνο που θέλετε είναι να το κρατάτε συνεχώς; Αν ναι, τότε προφανώς το βιολογικό σας ρολόι έχει αρχίσει και χτυπάει επιτακτικά!


Οικονομική άνεση

Η αλήθεια είναι ότι τα μωρά κοστίζουν. Αν λοιπόν δεν υπάρχει μία οικονομική άνεση στην παρούσα φάση της ζωής σας, ίσως χρειαστεί να το αναβάλλεται για λίγο. Βέβαια δεν χρειάζεται να είστε και εισοδηματίας προκειμένου να αποκτήσετε παιδί αλλά σίγουρα δεν πρέπει να έχετε χρέη ή να βρίσκεστε στα όρια της επιβίωσης κι αυτό για να μπορείτε να του προσφέρετε τα απαραίτητα. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα οικονομικά σας, υπολογίστε το κόστος των βασικών όπως είναι οι πάνες, τα ρούχα, η ασφάλεια υγείας κλπ. Είστε σε θέση να ανταποκριθείτε ή θα πιεστεί πολύ το πορτοφόλι σας; Αν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μπορείτε απλά να το αφήσετε για το μέλλον.

Τυχερή στον έρωτα

Το να είστε παντρεμένη δεν είναι αρκετό. Σημασία έχει ο γάμος σας να είναι χτισμένος πάνω σε γερά θεμέλια και να είστε και οι δύο έτοιμοι να γίνετε γονείς. Τα ζευγάρια που δεν υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον σε απλά πράγματα της καθημερινότητας, κακώς πιστεύουν ότι ένα μωρό θα λύσει τα προβλήματά τους. Για τον λόγο αυτό αξιολογήστε την κατάσταση του γάμου σας και πράξτε ανάλογα.

Χαρούμενοι και υγιείς

Και οι δύο σύντροφοι πρέπει να είναι υγιείς, πόσο μάλλον εσείς που θα έχετε για εννέα ολόκληρους μήνες το μωρό στην κοιλιά σας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να κάνετε εξετάσεις πριν ξεκινήσετε τις προσπάθειες να μείνετε έγκυος για να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας είναι σε καλή κατάσταση.

Διάθεση για θυσίες

Ξεχάστε εκείνα τα Σάββατα που ξενυχτάγατε με τους φίλους σας ή κάνατε αποδράσεις με τον σύζυγό σας. Με ένα μωρό στο σπίτι αυτά θα γίνονται μια στο τόσο. Θα πρέπει να είστε διατεθειμένες να κάνετε θυσίες και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και να τον προσαρμόσετε πάνω στο πρόγραμμα του μωρού και τουλάχιστον για κάποιους μήνες θα γίνετε σπιτόγατες. Μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε πολλά αλλά η ευτυχία που φέρνει ένα μωρό δεν συγκρίνεται με τίποτα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ