2018-06-27 14:26:44
Φωτογραφία για Μαραντόνα: Η κατάντια του Θεού - Η Σοκαριστική εικόνα Χωρίς επαφή και με «χαμένο» βλέμμα [video]
Κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και την πρόκριση της Αργεντινής Κάτι απόλυτα φυσικό, αφού ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι το... ίδιο το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Ο... εξαρτημένος “θεός” της “αλμπισελέστε” όμως απογοήτευσε ακόμα και αυτούς που τον έβαλαν τόσο ψηλά στις καρδιές τους.

Αυτοί που τον αγάπησαν τον καιρό που… κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο, τον έβαλαν στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ, πάνω από τον Πελέ. Αυτοί που δεν τον χώνεψαν ποτέ, στην… καλύτερη τον τοποθέτησαν δίπλα στον Κρόιφ.

Στην καριέρα του δεν μπήκε ποτέ σε “καλούπι”, πήγε κόντρα στο ποδοσφαιρικό σύστημα και περπάτησε σε… μονοπάτια με απαγορευμένες ουσίες. Όπως και να έχει, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αποτέλεσε ένα ποδοσφαιρικό είδωλο για τη “μαγεία” που μοίρασε, αλλά -δυστυχώς γι’ αυτόν- για μια ακόμα φορά πήρε ένα κουβά με μαύρη μπογιά και την έριξε στο όνομα του.

Η παρουσία του στο Αργεντινή – Νιγηρία τράβηξε τις κάμερες πάνω του. Άλλωστε, σε όλη του την καριέρα είχε αυτή την ικανότητα. “Δεύτερο ρόλο” δεν πήρε ποτέ του! Το ποδοσφαιρικό είδωλο όμως έπεσε και πάλι από το… θρόνο του.


Τα όσα είδαμε στον αγώνα της “αλπισελέστε” τον αποκαθήλωσαν για μια ακόμα φορά στη συνείδηση των φίλων του αθλήματος. Ο χορός με Νιγηριανή οπαδό πριν τη σέντρα του ματς ήταν απλά για… χαβαλέ. Όλα τα υπόλοιπα όμως, είναι λυπηρά και για σοβαρό προβληματισμό.

Ρε Ντιέγκο, μας βλέπουν και παιδιά Πως γίνεται να σε φέρνουν σαν παράδειγμα, ενώ εσύ σηκώνεις το μεσαίο δάχτυλο -συνοδευόμενο με μπινελίκια που η κάμερα γυρίζει τελευταία στιγμή για να μη φανούν- για να πανηγυρίσεις το γκολ του Μέσι; Το πάθος της στιγμής και ο “εκρηκτικός σου χαρακτήρας δεν μπορεί να είναι πάντα δικαιολογία.

El dito de Dios #Maradona #ManodeDios #Russia2018 pic.twitter.com/26ziQWwgd6

— Andrea Tremaglia (@atremaglia) 27 Ιουνίου 2018

Γιατί “λερώνεις” το άθλημα που λάτρεψες και σε λάτρεψε, με το να δείχνεις “χαμένος” στην εξέδρα και απλά να χαμογελάς για να αποφύγεις τον οπαδό που σου φωνάζει; Να μην μπορείς να σταθείς στα πόδια σου!

Αυτή η πανίσχυρη προσωπικότητα, που χαρακτηρίστηκε “Θεός” και ο ιδανικός εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής δεν μπορεί να σταματήσει να είναι εξαρτημένη και δυστυχώς η εικόνα… περνάει από την οθόνη και φέρνει μόνο θλίψη και χλευασμό.

Κανείς δεν του ζήτησε να αλλάξει τώρα που… μεγάλωσε, αλλά όσο ο κόσμος αγαπάει εκείνον, άλλο τόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός είναι υγεία και αυτό που παρουσίασε απέχει… έτη φωτός από αυτό το χώρο. Είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Το Νο 10 της Αργεντινής το τίμησε όσο κανείς άλλος. Η εικόνα του όμως δεν τιμά κανέναν και η “κατηφόρα” του δεν δείχνει να σταματά…

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από ερασιτεχνικά video, που εμφανίζουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ 2018.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δικαιολόγησε την τραγική του εικόνα στο Αργεντινή – Ρωσία, λέγοντας πως τον πονούσε πολύ ο αυχένας του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αργεντινής κι έτσι λιποθύμησε.

Πάντως, ένα από τα πολλά video που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο δείχνουν μια πραγματικά σοκαριστική εικόνα. Ο άνθρωπος που το τράβηξε προσπάθησε να μιλήσει στον Μαραντόνα, ο οποίος όμως έμοιαζε… χαμένος. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν καταλάβαινε τι του έλεγε, ενώ στο τέλος του χαμογέλασε και με τον αντίχειρα του έκανε σήμα πως όλα είναι καλά…

More video of #Maradona showing his pretty messed up state! Have to wonder if he’s relapsed... #MaraDroga #ARG pic.twitter.com/TORuNEql8Y

— The Bolivian Yank (@TheBolivianYank) 26 Ιουνίου 2018
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ