2018-06-27 16:00:34
Φωτογραφία για Υπάρχει το τέλειο σώμα; Ναι! Και είναι το δικό σας!
Το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση είναι κάτι που όλες θέλουμε. Δυστυχώς όμως συχνά βρίσκουμε μικρά πράγματα που μας ενοχλούν επάνω μας και δεν μας αφήνουν να χαρούμε το σώμα μας και την ομορφιά μας.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν κοιτάζει φύλα και ηλικίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες το βιώνουν πιο συχνά από τους άντρες, αφού νιώθουν περισσότερο άγχος για την εμφάνισή τους και για το πώς πρέπει να είναι. Το να νιώθετε όμορφα όμως με το σώμα σας τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν υπάρχει το τέλειο σώμα, μία είναι η απάντηση. Ναι, υπάρχει. Και το έχετε εσείς. Και ακόμα και αν το ξεχνάτε καμιά φορά, υπάρχουν 3 απλοί τρόποι για να το θυμάστε εκείνες τις μέρες που απλά δεν νιώθετε τέλεια. Ποιοι είναι αυτοί;

Σταματήστε τις συγκρίσεις

Όλοι συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τις φίλες και τις γνωστές μας ή ακόμα και με επώνυμα πρόσωπα που θαυμάζουμε
. Και συχνά καταλήγουμε να πιστεύουμε ότι όλοι είναι πολύ καλύτεροι από εμάς. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Χρόνια πριν τα γυναικεία περιοδικά, τώρα και τα social media δημοσιεύουν αυτά που θέλουν να δείτε και όχι την πραγματικότητα. Κανείς δεν θα σας δείξει τις αποτυχημένες φωτογραφίες με τις λάθος λήψεις και τον κακό φωτισμό που αποκαλύπτουν τις ατέλειες. Συγκρίνεστε λοιπόν, με κάτι που δεν είναι αληθινό! Πριν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, θυμηθείτε όλα τα παραπάνω. Και μην ξεχνάτε ότι όλα όσα βλέπετε στο Facebook και τα υπόλοιπα Μέσα είναι απλά ένα μικρό κομμάτι της ζωής κάποιου ή κάποιας και όχι ολόκληρη η ζωή του.

Ανεβάστε τον εαυτό σας

Σίγουρα είστε καλή και ευγενική με τους γύρω σας, άρα γιατί να μην είστε και με τον εαυτό σας; Αφήστε πίσω τις αρνητικές σκέψεις και σκεφθείτε θετικά, χωρίς να ξεχνάτε ότι είστε ο καλύτερός σας φίλος. Μην χάνετε την ευκαιρία να στηρίζετε τον εαυτό σας και να τον συγχαίρετε για τις επιτυχίες του καθημερινά. Αγνοείστε τη φωνούλα που σας τα λέει όλα μαύρα και δείξτε στον εαυτό σας την αγάπη που του αξίζει. Για να έχετε αυτοπεποίθηση θα πρέπει να σέβεστε περισσότερο τον εαυτό σας. Σκεφτείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνετε με το σώμα σας. Σκεφθείτε τις απλές καθημερινές σας κινήσεις που καμιά φορά θεωρούμε αυτονόητες ή ακόμα και πιο σημαντικές στιγμές όπως μια γέννα ή ένα ατύχημα. Το σώμα σας είναι πάντα εκεί για εσάς και σας φροντίζει. Κάντε κι εσείς το ίδιο.

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας

Όταν δεν πιάνει τίποτα άλλο, λίγο shopping therapy είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Επιλέξτε κομμάτια που σας κολακεύουν ή τολμήστε ρούχα που μέχρι τώρα διστάζατε να δοκιμάσετε. Θα εκπλαγείτε! Ακόμα, κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα όμορφο σετ εσώρουχα. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά ένα σύνολο, είτε σέξι είτε καθημερινό, θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας.

Από τη Σοφία Κροκιδά

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ