2018-06-27 23:52:58
Φωτογραφία για Νεκρός ο άνδρας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο - Τι σχέση είχε με την δολοφονία Στεφανάκου [Βίντεο ΣΟΚ]
Αρχικά επικράτησε πανικός, με την αστυνομία, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο, να προχωρά άμεσα σε αποκλεισμό της περιοχής.                        

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Δίπλα στο 45χρονο, βρέθηκε ένα πιστόλι, καθώς και αρκετοί κάλυκες από καλάσνικοφ.

Το όπλο που βρέθηκε δίπλα στον 45χρονο

Το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί του ήταν και ένας άλλος άντρας από την προσωπική του φρουρά, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάποια κίνηση.

Οι πρώτες πληροφορίες, μιλούν για συμβόλαιο θανάτου, ενώ αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί. Το όνομά του μάλιστα, είχε εμπλακεί στην υπόθεση της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, στο Χαϊδάρι, τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, έξω από την πολυκατοικία, πέρασε ένα λευκό αυτοκίνητο με δύο άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες, πυροβόλησαν το θύμα και στη συνέχεια διέφυγαν. Υπάρχουν αναφορές και για μια μηχανή με δυο άτομα η οποία συνόδευε το αυτοκίνητο.


Το σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στιγμές μετά τους πυροβολισμούς, όπου φαίνεται οι εκτελεστές να αποχωρούν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που έιχε πάνω του.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοπιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό απο κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποιες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες, μιλούν για συμβόλαιο θανάτου, ενώ αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης, είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, ενώ φέρεται να είχε εξεταστεί ως ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας Στεφανάκου.

Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης, τις αντιδράσεις των περιοίκων που τρομαγμένοι πέφτουν στο πάτωμα και τρέχουν να κρυφτούν.

Πώς περιγράφει την φονική επίθεση, μια αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγές: iefimerida.gr-protothema.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ