2018-06-29 20:47:07
Φωτογραφία για Επιτέλους φύγετε...
Αγαπητό tromaktiko επί οκτώ χρόνια τώρα η πατρίδα μας βιώνει ένα σύγχρονο Γολγοθά Βυθισμένη μέσα σε μια οικονομική-κοινωνική-ηθική κρίση, μια κρίση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες από λανθασμένες πολιτικές με αποκορύφωμα την είσοδο μας στα μνημόνια από τον εγκάθετο Γ.Παπανδρέου. Περίμενα σαν ρομαντικός Αριστερός από μια, κατ' ευφημισμό όπως αποδείχτηκε, Αριστερή κυβέρνηση να αλλάξει άρδην τα πράγματα. Φευ!! Στην αναμέτρηση της με την Ιστορία αποδείχτηκε ανεπαρκής, ολίγιστη, ανίκανη ου μην και στημένη από ξένα κέντρα που κινούν τα νήματα. 

Όποιος έχει διαβάσει δυο τρία βιβλία θα καταλάβει τι εννοώ. Νιώθω τόση οργή και αηδία μέσα μου με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Οργή όχι τόσο για τις προεκλογικές υποσχέσεις τους που αποδείχτηκαν φρούδες, γιατί δεν ήμουν τόσο αφελής για να τις καταπιώ αμάσητες, αλλά για το σύνολο των ψηφοφόρων που τους εξαπάτησαν. Και αηδία γιατί έχουν βαλθεί να καταστρέψουν ότι έχει σχέση με τον Ελληνισμό
. Και μακριά από μένα κάθε είδους εθνικισμοί. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς! Αφού πρώτα άνοιξαν τα σύνορα με τις καραβιές των λαθρομεταναστών να καταφθάνουν πιο γρήγορα κι από τα πλοία της γραμμής. Έζησα από κοντά το πρόβλημα της Μυτιλήνης και ξέρω τι λέω. Η αλληλεγγύη κ. Τσίπρα που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός όχι μόνο στα νησιά δεν συνιστά άσκηση πολιτικής. Ποιες είναι αυτές οι Μ.Κ.Ο.; 

Ποιοι κρύβονται από πίσω και τι συμφέροντα εξυπηρετούν; Γιατί δεν ελέγχονται; Γιατί τους κρατάνε στα νησιά; Θα το καταλάβουμε σε λίγα χρόνια αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι αργά. Διαχωρίστε επιτέλους τους πρόσφυγες από τους λαθρομετανάστες. Σήμερα (28-6-18) μόνο γονυπετής μπροστά στη Μέρκελ δε ζήτησε πίσω τους λαθρομετανάστες ο κ. Τσίπρας!! Με τι ανταλλάγματα; Για μερικά δις; Κι ενώ αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να πάνε στην Ευρώπη μας τους επιβάλλουν με το πιστόλι στο κρόταφο. Όταν πνίγεται κάποιος στη Μεσόγειο να τα δάκρυα ποτάμι. Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων δε συγκινείται άνθρωπος. Επί 3 χρόνια δεν έγινε ούτε μία επένδυση, αντιθέτως η μία επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη. Δεσμεύσανε τη χώρα για δεκαετίες με πλεονάσματα 3,5%. Πώς θα δημιουργηθούν αυτά; Από περικοπές συντάξεων 18%-20% και μισθών. Και τις ψήφισαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τα παχύδερμα. Οι αλητήριοι κι έχουν το θράσος να πανηγυρίζουν και να μιλάνε για το τέλος των μνημονίων. 

Και το χρέος αντί να μειώνεται αυξάνεται ραγδαία. Πτώχευσαν τον ελληνικό λαό και μετά να τα δωρεάν γεύματα, να τα συσσίτια να τα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Αν κατέβαινε η εθνική Ελλάδος του τραγουδιού στο Σύνταγμα επί μία βδομάδα όπως πήγε 50.000 κόσμος στον καθεστωτικό πλέον Σαββόπουλο η κυβέρνηση θα είχε πέσει. Αλλά μη φωνάζετε, η καλλιτεχνική πατρίδα κοιμάται. Ααα ρε Μίκη βιάστηκες να μεγαλώσεις! Υπέγραψαν μια κατάπτυστη συμφωνία στις Πρέσπες παραδίδοντας άνευ όρων το όνομα "Μακεδονία" στους ανύπαρκτους και περίκλειστους λέει γείτονες που θα έχουν πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επειδή έτσι τους το επέβαλαν το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η Μέρκελ και όλο το συνάφι, αυτή η σπείρα των Βρυξελλών. Και η Ελβετία περίκλειστο κράτος είναι δεν είδα να έχει πρόσβαση στην Ιταλία. Και να τα μπράβο και να οι θριαμβολογίες. Όταν ο ελληνικός λαός μάθει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας θα φρίξει. 

Ο Μπουτάρης τώρα δικαιώνεται. Έτσι θα παραδώσουν και τη Θράκη. Και πανηγυρίζουν με τον Κοτζιά βασιλικότερο του Βασιλέως. Αγνόησαν το λαϊκό αίσθημα χαρακτηρίζοντας τους χιλιάδες Έλληνες που κατέβηκαν στα συλλαλητήρια ως Ακροδεξιούς και Εθνικόφρονες, ενίοτε και Χρυσαυγίτες. Ποιοι; Οι Ανθέλληνες! Γιατί όποιος διαφωνεί πλέον μαζί τους είναι ακροδεξιός και φασίστας. Οι δημοκράτες. Αυτοί που δίχασαν τον Ελληνικό λαό. Αν ήταν έτσι, η Χρυσή Αυγή θα ήταν Κυβέρνηση. Έτσι είναι κ. Τσίπρα αν έτσι νομίζετε. Κι ενώ η εγκληματικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο με τους Ρουβίκωνες, τους κουκουλοφόρους να σπέρνουν το φόβο και τον τρόμο έχεις τον κ. Τόσκα να μας κάνει μαθήματα αυτοάμυνας σε περίπτωση που μπουκάρουν κλέφτες να προσποιούμαστε, λέει, άκουσον άκουσον, ότι κοιμόμαστε. Κι είναι ακόμα στη θέση του. Διαλύσανε τη Δημόσια Υγεία κι έχεις τον ανεκδιήγητο κ. Πολάκη να λοιδορεί τους πάντες και τα πάντα μέσω twitt's. Αυτό είναι και το ήθος τους. Ψήφισαν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια. Καλά έκαναν και το ψήφισαν. Ο καθ' ένας έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού αλλά εγώ γιατί ως straight τύπος αρχίζω και νιώθω μειονεκτικά τώρα τελευταία; Στα gay party όλοι οι πρωτοκλασάτοι Υπουργοί πρώτο τραπέζι πίστα. Χθες στη Μάντρα Αττικής με τόσες καταστροφές δε πάτησε άνθρωπος. Δεύτερη φορά σε λίγους μήνες. 

Η κ. Δούρου η ανύπαρκτη. Μπαινοβγαίνει ο Κουφοντίνας στη φυλακή και τον χειροκροτεί στην έξοδο ο γιος του προέδρου της Βουλής και δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί! Προχθές αποχώρησε ο Δ. Καμμένος από τους ΑΝ.ΕΛ. και τον χαρακτήρισαν αποστάτη. Όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι αποστάτης. Οι αποστάτες από τη πραγματικότητα. Άλλο σόφισμα πάλι αυτό. Έχεις μια Κρατική Τηλεόραση που νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους με τόση προπαγάνδα. Κι έχεις και τα ιδιωτικά κανάλια να κάνουν πλάτες με τόση χυδαιότητα στο πιάτο λες κι είμαστε λιγούρηδες. Τώρα στοχεύουν στο διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας. Γιατί κάθε τι ορθόδοξο είναι σαν αγκάθι στα μάτια τους. Δεν είναι πολιτικά ορθό κατά την άποψη τους. Κάθε τι που κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό, γλώσσα, πολιτισμός, θρησκεία όλα υπό κατεδάφιση. Κατάργησαν τα Αρχαία, κατάργησαν τα Θρησκευτικά καταργήστε και τους Έλληνες αν γίνεται. 

Κι ο κ. Αρχιεπίσκοπος ακούνητος, αμίλητος, αγέλαστος! Γιατί όλα είναι στημένα. Απλά οι άνθρωποι εκτελούν επακριβώς τις εντολές που έχουν πάρει. Κ. Τσίπρα είστε η πιο ανθελληνική, η πιο ύπουλη και η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει η Ελλάδα από τη μεταπολίτευση κι εντεύθεν. Σταθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων. Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Μη περιμένετε τις εκλογές. Γιατί τότε μαζί με τον Ελληνικό λαό θα σας κρίνει κι η Ιστορία. Και η ετυμηγορία θα είναι αμείλικτη. Μετά θα έχετε εξαϋλωθεί. Μου βάλατε και γραβάτα στο θέατρο σκιών στο Ζάππειο. Παντέρμοι, η γραβάτα σας μάρανε. 

Όμως ως ρομαντικός και αμετανόητος αριστερός, όντας φύσει και θέσει αισιόδοξος, θα κλείσω με ένα στίχο του μεγάλου μας ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη: "Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα". Καληνύχτα σας κ. Τσίπρα!!
Γ. Α.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ