2018-06-29 23:19:26
Φωτογραφία για Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, κλπ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5.6.2018 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, κλπ

Στις 5.6.2018 και εν συνεχεία στις 25.6.2018 επισκέφθηκαν τον ΣτΔΕ στο γραφείο του δημότες και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής (που δεν αμφισβητούν το πλαίσιο δράσης

του ΣτΔΕ και τις απεριόριστες διαμεσολαβητικές αρμοδιότητές του προς κάθε κατεύθυνση, όπως αυτός ασκεί από το 2014), προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις έως τώρα ενέργειές του στην υπόθεση του αποχετευτικού, ζητώντας του και στήριξη για τις δικές τους ενέργειες. 

Ο ΣτΔΕ τους παρέθεσε εν συντομία όλο το περίγραμμα του έως τώρα ογκώδους έργου του σε επίπεδο διοικητικών προσφυγών, αλλά και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης, όσον αφορά στα θέματα κακοδιοίκησης που έχει εντοπίσει στην υπόθεση, τις σχεδιαζόμενες επιπλέον ενέργειές του, αλλά και την υφιστάμενη πρόθεσή του για επιπλέον ένδικα βοηθήματα ακόμα και ενώπιον του ΣτΕ εφόσον χρειασθεί.


Σήμερα 27.6.2018 ο ΣτΔΕ παρείχε επιπλέον στοιχεία στους ενδιαφερόμενους εκπροσώπους, όπως του είχαν ζητήσει και τους είχε υποσχεθεί για την καλύτερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Επιπρόσθετα ο ΣτΔΕ ενημέρωσε (όπως του ζητήθηκε) για τις ενέργειές του και όσες συνεχίζονται όσον αφορά τις υποθέσεις του αεροδρομίου.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε στους παρευρισκόμενους επισκέπτες ο ΣτΔΕ, ότι εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού εκτός των άλλων ο ρόλος του είναι ταγμένος ενάντια στην κακοδιοίκηση από όπου κι αν αυτή προέρχεται και εφόσον αμέσως ή εμμέσως σχετίζεται με τον Δήμο και τοπικές υποθέσεις (όπως οι εν προκειμένω που συζητήθηκαν), δηλώνοντας ότι είναι μονίμως ανοικτός στην επικοινωνία του με τους δημότες (και επί 24ωρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην είσοδο του γραφείου του), καθώς και με τοπικούς συλλόγους, εφόσον αποδέχονται και λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που έχει θέσει η αρμόδια Εποπτεύουσα Αρχή, ως ο νόμος ορίζει.

Ο ΣτΔΕ

27.6.2018

Υ.Γ.

Και επειδή στη δημοκρατία υπάρχουν και μίζερες «παραφωνίες», που με προφανώς κακόβουλο τρόπο θέλουν να «μηδενίσουν» την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, ιδού οι γνωστές (μεταξύ πολλών άλλων) δημοσιευμένες ενέργειες του ΣτΔΕ στις υποθέσεις του ΚΕΛ & του ΔΑΑ (Ελ. Βενιζέλος ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ )

ΔΕΙΤΕ τη δραστηριότητα του ΣτΔΕ για θέματα ΚΕΛ

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ Χρήστος Ποθουλάκης: «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε παραβάτες της Αρχής της Νομιμότητας» Άρθρο Του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ Για Το Αποχετευτικό Και Τον Έλεγχο Ευθύνης 6 π. Υπουργών «Η ΑΛΗΘΕΙΑ»: ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Ε.Λ ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» 5. Έγγραφο του ΣτΔΕ προς ΕΥΔΑΠ για μη απάντηση 6. Απάντηση του Συμπαραστάτη με στοιχεία προς τους Συλλόγους ΚΑΤΑΘΕΣΗ νέας Μηνυτήριας Αναφοράς για το ΚΕΛ από τον ΣτΔΕ Ο ΣτΔΕ (Χ. Ποθουλάκης) στην Υποβάθμιση της Διαβούλευσης στο Αποχετευτικό ΣτΔΕ: «καρφώνει» τη διαδικασία της ΜΠΕ για το Ρέμα Ραφήνας» ΣτΔΕ: Δυναμική Τοποθέτηση σχετικά τη ΜΠΕ για το Ρέμα ΡΑΦΗΝΑΣ Ο Συμπαραστάτη ζητάει ενημέρωση για την ΜΠΕ διευθέτησης–οριοθέτησης ρέματος Ραφήνας ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣτΔΕ Σπάτων-Αρτέμιδος εν όψει της Εισαγγελικής έρευνας για ΚΕΛ Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων - Αρτέμιδος για το ΚΕΛ Ενέργειες του «Συμπαραστάτη» για το ΚΕΛ Σπάτων - Αρτέμιδος ΣτΔΕ Σπάτων, Αρτέμιδος - Απαντά και διευκρινίζει για το Αποχετευτικό Διαβίβαση Καταγγελίας Στους Επιθ. Περιβάλλοντος Κι όταν κάποιοι ξεχνούν, αλλά αυτοαποκαλύπτονται από τα γεγονότα

Οι Φορείς Αρτέμιδος-Σπάτων Παραστέκονται στον ΣτΔΕ (Σπάτων-Αρτέμιδος) Χ. Ποθουλάκη ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ (2015) ΤΟΥ ΣΥΜΠ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σπάτων, Αρτέμιδος ζητά από ΕΑΔΗΣΥ Έλεγχο για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι Ο Συμπαραστάτης Σπάτων, Αρτέμιδος ζητά απάντηση της ΕΑΔΗΣΥ (με Έκθεση Ελέγχου) ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ" (Χρ. Ποθουλάκη) ΦΕΡΝΟΥΝ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΣΤΟ ΚΕΛ Συμπαραστάτης Σπάτων, Αρτέμιδος - Κακοδιοίκηση σχετικά με Τοπικές Υποθέσεις (ΚΕΛ) ΕΓΓΡΑΦΟ "ΒΟΜΒΑ" ΣτΔΕ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, προς «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων» ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ «ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» ΚΕΛ Β.Μεσογείων - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ Σπάτων, Αρτέμιδος ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ», κ. Χρ. Ποθουλάκη, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ Ο Συμπαραστάτης του Δημότη ενημερώνει του 4 Συλλόγους περιοχής Πλατύ Χωράφι Ο "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ" ΣΠΑΤΩΝ–ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ τη δραστηριότητα του ΣτΔΕ για θέματα αεροδρομίου

Έκθεση του Συμπαραστάτης για Έλεγχο στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ στο αεροδρομίο «Ελ. Βενιζέλος» ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ «Καταγγέλλουν» τον ΣτΔ οτι ξεσκεπασε την ΑΠΑΤΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ..ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλα ΑΛΗΘΗΝΟ: ΣτΔΕ Σ-Α: ΜΕ ΝΕΕΣ 420 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΤΑ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Αυτοί που ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ τον ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Όταν λίγοι παρασύρουν τους πολλούς... ΣτΔΕ – καταγγελία του Σωματείου «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ», θόρυβο του ΔΑΑ ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Αποσπάσματα από την παρουσίαση που έκαμε ο Συμπαραστάτης για Πλημμυρικά φαινόμενα ΣΠΑΤΑ - Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΠΝΙΓΕΙ ότι βρίσκεται στην περίμετρό του (ΣτΔΕ)
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ