2018-06-30 12:15:42
Φωτογραφία για Η ΙΡΑ Αττικής τίμησε τον Απόστολο Παύλο
Με επισημότητα εορτάστηκε στις 29 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ στη Λ. Μεσογείων 96 από την Τοπική Διοίκηση

Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, η μνήμη του Προστάτου Αγίου της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών, Παύλου, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Πρόεδρος του ΕΤ ΙΡΑ κ. Ιωάννης Καραπατάκης, οι Αντιπρόεδροι κκ Μαρούντας και  Σκάρλιος και η κυρία Μακρυδάκη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασίλειος Παπάς, ο Ταμίας κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης, ο αρμόδιος διεθνών σχέσεων και αναπλ. Γεν. Γραμ. κ. Κυριάκος Κάρκαλης, το μέλος κ. Βλάσιος Βαλατσός, ο διευθύνων τις συνεδριάσεις του ΔΣ κ
. Κων/νος Λύτρας, η Αντιπρόεδρος της ΤΔ Αθηνών-Αττικής κ. Έφη Αντωνίου, ο Γεν. Γραμ. κ. Σταύρος Σταυρακάκης, ο Ταμίας κ. Σπύρος Ασημακούλας, ο αρμόδιος δημοσίων σχέσεων κ. Εμμανουήλ Κυριακάκης, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας κ. Γιώτα Λουρίδα, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών κ.Ιωάννης Σκλάβος, πολλά μέλη εν ενεργεία και εν αποστρατεία της ΤΔ Αθηνών – Αττικής ΙΡΑ.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι πέραν της θρησκευτικής αξίας που έχει η σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη σημασία στη συνείδηση όλων των εθελοντών εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικών που υπηρετούν τις αρχές του “SERVO PER AMIKECO”. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος για τη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της ΔΕΑ καθώς και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο για την πνευματική διακονία στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ευχαρίστησε όλους για τη συλλογική προσφορά και διαβεβαίωσε, ότι το ΔΣ θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους. Ακολούθησε μικρή δεξίωση .

Ευχόμαστε στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

S E R V O   P E R   A M I K E C O

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                     ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ