2018-07-01 09:30:36
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σφηκοφωλιά - Τέρας οδηγεί φορτηγό στο Ναύπλιο! [photos]
Η εικόνα τρομάζει Η Σφηκοφωλιά - γίγαντας, σαν ένας τεράστιος βράχος έχει στρογγυλοκαθίσει στη θέση του οδηγού μέχρι το τιμόνι και κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει.

Ποιος θα το περίμενε, μια τεράστια σφηκοφωλιά να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για τον ιδιοκτήτη ενός φορτηγού και μπελά για επίδοξους κλέφτες.

Η σφηκοφωλιά - τέρας έχει διάμετρο τουλάχιστον ένα μέτρο και θρονιάστηκε στη θέση του οδηγού ενός γερανοφόρου φορτηγού που βρισκόταν σταθμευμένο σε Φωτοβολταϊκό πάρκο κοντά στο Ναύπλιο. Η εικόνα τρομάζει.

Σαν ένας τεράστιος βράχος, έχει στρογγυλοκαθίσει στη θέση του οδηγού φτάνοντας μέχρι το τιμόνι και κανένας δεν μπορεί να πλησιάσει.

Κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει στο φορτηγό, πόσο πάλλον οι κλέφτες που επιχείρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής να το κλέψουν. Ήρθαν όμως αντιμέτωποι με την δυσάρεστη αυτή έκπληξη, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. Το μόνο που πρόλαβαν ήταν μόνο να αφαιρέσουν το πετρέλαιο από το ντεπόζιτο καυσίμων και να αφήσουν το φορτηγό ακινητοποιημένο.


Οι κλέφτες παρά τα συστήματα ασφαλείας κατάφεραν να μπουν στο χώρο και να επιχειρήσουν να κλέψουν το φορτηγό. Ο συναγερμός ξεσήκωσε από τον ύπνο τον ιδιοκτήτη που έσπευσε στο σημείο.

Ένα περίεργο βουητό που ερχόταν από το σημείο εκείνο, τον οδήγησε στο γερανοφόρο όχημα. Τα παράθυρα σπασμένα έδειχναν ότι έχει γίνει διάρρηξη.

Η έκπληξη όμως δεν ήταν η ζημιά στα παράθυρα, αλλά η τεράστια σφηκοφωλιά που είχε δημιουργηθεί στη θέση του οδηγού, καθώς και το βουητό από εκατομμύρια σφήκες, οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση αποδείχθηκαν ο καλύτερος φύλακας.

Έτσι εξηγείται πώς τόσες φορές οι κλέφτες κατάφεραν να κλέψουν καλώδια από το πάρκο, αλλά ποτέ δεν πείραξαν το φορτηγό.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα σκέφτεται τώρα να μην ξεσπιτώσει τις σφήκες, αφού αποδείχθηκαν καλύτεροι φύλακες από τα υπερσύγχρονα συστήματα συναγερμού! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ