2018-07-01 13:06:24
Φωτογραφία για Θα προτιμήσω να βρω μια άλλη δουλειά, αν δεν έχω δουλειά ως ηθοποιός.
Για το νέο κύκλο της κωμικής σειράς «Το Σόι σου» αλλά και το φαινόμενο των ριάλιτι μίλησε ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «7 Μέρες TV».

 Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που για 5η συνεχόμενη σεζόν η κωμική σειρά «Το Σόι σου» θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha τονίζοντας πως «λόγω της μεγάλης αγάπης του κόσμου πήρε την απόφαση το κανάλι να συνεχιστεί για 5η χρονιά. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στα σίριαλ, να παίζονται για τόσες σεζόν. Πέντε χρόνια είναι πολλά. Πλέον και εμείς έχουμε γίνει σαν οικογένεια, δηλαδή πιο πολλές ώρες περνάμε με τους ηθοποιούς της σειράς και την παραγωγή παρά με την οικογένειά μας».

 Εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που η σειρά έχει τέτοια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, ανέφερε πως «προβάλλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κανονική ελληνική οικογένεια».

 Σχολίασε μάλιστα και το φαινόμενο των ριάλιτι, τα οποία ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση
. «Η προσωπική μου άποψη για τα ριάλιτι δεν είναι καλή. Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο είδος. Νιώθω ότι κάποια τελευταία ριάλιτι που φτάνουν σε κάποια όρια και υπερβαίνουν κάποιες λεπτές ισορροπίες δεν είναι τόσο ωραία. Παίζουν και σε ώρες που η τηλεόραση είναι ανοιχτή στο σπίτι και μπορεί να τα δουν και τα παιδιά. Θεωρώ ότι ως Μελέτη με προσβάλλει αυτό που βλέπω και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ιστορία...» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ απάντησε και στο αν ποτέ θα συμμετείχε αν του προσφερόταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό: «Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θα προτιμήσω να βρω μια άλλη δουλειά, αν δεν έχω δουλειά ως ηθοποιός, παρά να συμμετάσχω σε ένα ριάλιτι».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ