2018-07-01 18:47:05
Φωτογραφία για 5 πράγματα για τη μόδα που πρέπει να γνωρίζουν οι 30αρες
Οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερους «κανόνες» αρχίζουν να... ακολουθούν όσον αφορά στο ντύσιμο τους. Μπορεί στα 20 να φοράμε ό,τι μας αρέσει χωρίς να το πολυσκεφτούμε, στα 30 όμως γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας, τι μας ταιριάζει και τι δεν πρέπει να φοράμε.

Δημιουργήστε τους δικούς σας κανόνες

Η μόδα δεν έχει ηλικία. Τα crop top, για παράδειγμα, μπορούν να φορεθούν με τζιν σορτς αλλά και με μια ψηλόμεση, κομψή φούστα. Τα διαχρονικά ρούχα είναι τα κομμάτια-κλειδί της γκαρνταρόμπας μας, αλλά καλό είναι να ανακαλύψουμε τα fashion items που μας ταιριάζουν και συμβαδίζουν με τη μόδα. Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς με παλιά κομμάτια της ντουλάπας και καινούργια, δημιουργώντας κομψά σύνολα!

Είναι πολύ απολαυστικό να πηγαίνετε μόνες σας για ψώνια

Κάποτε προτιμούσατε τα ψώνια με τις φίλες σας ή την μητέρα σας. Μεγαλώνοντας όμως οι περισσότερες γυναίκες κατανοούν πως είναι καλύτερα να πηγαίνουν για ψώνια μόνες τους. Γνωρίζετε ποια μαγαζιά θέλετε να επισκεφτείτε, ποια κομμάτια λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας, τι ταιριάζει στην σιλουέτα και την προσωπικότητα σας. Έτσι, προτιμάτε να απολαμβάνετε μόνες σας τα ψώνια.


Συχνή εκκαθάριση στην ντουλάπα

Αν αγαπάτε την μόδα και τις τάσεις της, το σίγουρο είναι πως θα έχετε αρκετά ρούχα. Όταν βρίσκεστε σε νεαρή ηλικία προτιμάτε να μην αποχωρίζεστε τίποτα και να κρατάτε ακόμα και ρούχα που είναι σε άσχημη κατάσταση. Μεγαλώνοντας όμως κατανοήσατε την αξία που έχει μία καθαρή και καλά οργανωμένη ντουλάπα.

Αποχωριστείτε ότι είναι περιττό, χαρίστε το σε κάποια φίλη σας ή σε γυναίκες που έχουν ανάγκη. Κρατήστε στην ντουλάπα σας μόνο τα κομμάτια που φοράτε και σας κάνουν να νιώθετε όμορφες. Η μόνη εξαίρεση που μπορεί να γίνει είναι να κρατήσετε τα ρούχα που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται.

Ο σημαντικός ρόλος των υφασμάτων

Όσο περισσότερο ασχολείστε με την μόδα, τόσα περισσότερα μαθαίνετε. Έτσι, στην αρχή μπορεί να μην γνωρίζατε ποια είναι τα σωστά υφάσματα που πρέπει να επιλέγετε, αλλά μεγαλώνοντας σας έχει γίνει συνήθεια και το πρώτο πράγμα που κοιτάτε είναι η ετικέτα του ρούχου. Κάποια υφάσματα κάνουν κακό στο δέρμα, κάποια άλλα καταστρέφονται πολύ εύκολα, ενώ υπάρχουν και εκείνα που θέλουν ειδική μεταχείριση στο πλύσιμο.

Μην ακούτε τις κριτικές

Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως η κάθε γυναίκα πρέπει να φορά ό,τι της αρέσει και της φτιάχνει την διάθεση, αλλά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια άποψη. Κάποιοι μένουν υπερβολικά προσκολλημένοι στους κανόνες ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι τόσο ευχάριστο όπως η μόδα και το στιλ. Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό για να σας εμποδίσει και να σας κάνει να μην φοράτε τα ρούχα που θέλετε. Επιλέξτε τα ρούχα που σας αρέσουν και μην ακούτε την κριτική.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ