2018-07-01 19:50:56
Φωτογραφία για Ισπανία - Ρωσία 1-1 ( 3-4 στα πέναλτι )
Η Ρωσία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς βρήκε τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1 και ως εκ τούτου το ματς οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση. Ούτε εκεί όμως άλλαξε κάτι κι έτσι ο νικητής θα αναδειχθεί από τη διαδικασία των πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι:

1-0: Ο Ινιέστα ευστόχησε 1-1: Ο Σμολόφ σούταρε και μολονότι ο Ντε Χέα βρήκε την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα...

2-1: Ο Πικέ είναι ψύχραιμος και νικάει τον Ρώσο γκολκίπερ...

2-2: Ο Ιγκνασέβιτς είναι εύστοχος...

Χαμένο πέναλτι για την Ισπανία: Ο Κόκε εκτέλεσε αλλά ο Ακινφέεφ απέκρουσε την μπάλα...

2-3: Ο Κολόβιτς νικάει τον Ντε Χέα...

3-3: Ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε για τους Ισπανούς...

3-4: Ο Τσερίσεφ είναι εύστοχος...

Η Ισπανία προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 12 λεπτό, με αυτογκόλ του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, υπό την πίεση του Σέρχιο Ράμος. Ήταν το 10ο αυτογκόλ σε αυτό το Μουντιάλ.


Η οικοδέσποινα, Ρωσία, ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι. Στο 40ο λεπτό, η μπάλα βρήκε τον αγκώνα του Πικέ στην κεφαλιά του Αρτέμ Τζιούμπα. Μετά την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Πικέ, ο Τζιούμπα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, κι ενώ ο Ντε Χέα έπεσε από την άλλη πλευρά, ισοφάρισε σε 1-1.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα βρει στο... διάβα του στα προημιτελικά τον νικητή του ματς ανάμεσα στην Κροατία και τη Δανία.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου οι ομάδες έκαναν τέταρτη αλλαγή παίκτη στην παράταση. Το συγκεκριμένο δικαίωμα δίνεται βάσει του νέου κανονισμού εφόσον ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση

Ισπανία (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Τζόρντι Άλμπα, Πικέ, Ράμος, Νάτσο (70' Καρβαχάλ), Μπουσκέτς, Κόκε, Ασένσιο (103' Ροντρίγκο), Σίλβα (67' Ινιέστα), Ίσκο, Ντιέγκο Κόστα (80' Άσπας)

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Κουντριασόβ, Ιγκνασέβιτς, Κουτέποφ, Ζιρκόφ (46' Γκράνατ), Φερναντές, Ζομπνίν, Σαμέντοφ (61' Τσερίσεφ), Κουζιάεβ (97' Ερόκιν), Γκολόβον, Τζιούμπα (65' Σμόλοφ)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ