2018-07-01 21:17:45
Φωτογραφία για Με αρετή και μωρομάντιλα
Ο Υπουργός Πάνος Καμμένος επιθεωρεί εν πλω το συμμαχικόν αξιόμαχον στη διακρατική άσκηση «Μέδουσα 6» με βλέμμα γερακιού και μάχιμη αμφίεση. Δίπλα στο χέρι του ΥΕΘΑ διακρίνεται ένας παραφουσκωμένος ασκός με υγρά μαντιλάκια. Στο ευρύ, γενναίο και στιβαρό του στέρνο ακουμπούν κρεμασμένα πανίσχυρα κιάλια. Ίσως κάποιος κακεντρεχής να έλεγε ότι όλα αυτά τα χρειάζεται ο ιδρυτής και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. για να εντοπίσει όσους εγκρίνουν τη στάση του σχετικά με τη συμφωνία της κυβέρνησης για το Μακεδονικό. Τα μωρομάντιλα τι τα θέλει; Για τον βρώμικο πόλεμο που καταγγέλλει ότι υφίσταται από τους ποταπούς και ύπουλους πολιτικούς εχθρούς του; Ομολογουμένως η άμεση χρησιμότητα των μωρομάντιλων κείται πέραν της φαντασίας ενός κοινού ανθρώπου. 

Τουλάχιστον στην περίπτωση του αναπληρωτή του υπουργού Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μολονότι πολύπειρος και ψημένος στο καμίνι της πολυετούς πολιτικής μάχης, ο ΑΝΥΕΘΑ στέκεται άψογα στο πόδι του προϊσταμένου του. Στητός, αεράτος σοβαρός, κομψός με το στενό του κοστούμι σε απόχρωση βαθέος ελληνικού μπλε, ο Φώτης Κουβέλης είναι η προσωποποίηση της ώριμης λεβεντιάς. Στη δική του εξάρτυση δεν περιλαμβάνονται ούτε κιάλια ούτε υγρά μαντιλάκια.


tsak

(ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-01/07/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ