2018-07-02 20:06:24
Φωτογραφία για Δύο νέα περιπολικά για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Δύο νέα σύγχρονα αστυνομικά οχήματα δώρισε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην ΕΛΑΣ να ξεκινήσουν τις περιπολίες τους Πρόκειται για συμφωνία του δημάρχου των 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα, κατά τις «διαπραγματεύσεις» που έγιναν ενόψει της συγχώνευσης των τριών τμημάτων του Δήμου σε ένα.

Η δημοτική διοίκηση, έχοντας εισπράξει βροχή παραπόνων και καταγγελιών από την τοπική κοινωνία για τα ζητήματα ασφάλειας και έχοντας επίσης εξαναγκαστεί να απολογείται για τις επιλογές της κυβέρνησης στο ζήτημα της διάρθρωσης των αστυνομικών δυνάμεων, πίεσε την ηγεσία της Αστυνομίας για «αντίβαρα» που θα ενίσχυαν την αστυνόμευση μετά το κλείσιμο των τοπικών τμημάτων Βούλας και Βάρης.

Τα δύο νέα οχήματα είναι αυτά:

Ένα αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν η μεταφορά της διεύθυνσης Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στη Βούλα και ένα δεύτερο αποτέλεσμα ήταν η συμφωνία για ενίσχυση των περιπολιών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μετά από δωρεά δύο νέων οχημάτων.


Η συμφωνία του Δήμου με την ΕΛΑΣ είναι τα οχήματα αυτά να παραμείνουν στο δυναμικό του τοπικού Τμήματος με στόχο τοπικές περιπολίες για τα επόμενα 12 χρόνια.

Τα οχήματα αγοράστηκαν μετά από διαγωνιστική διαδικασία και κόστισαν 63.000 ευρώ συνολικά, περιλαμβανομένου του ακριβού τους εξοπλισμού.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο γραμματέας του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Συνδρεβέλης δήλωσε:

«Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η οποία εξασφαλίζει καλύτερες Υπηρεσίες στον πολίτη αλλά και συνθήκες ασφάλειας για το αστυνομικό προσωπικό. Ευχόμαστε το παράδειγμα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να ακολουθήσουν και άλλες δημοτικές αρχές».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ