2018-07-02 21:19:08
Φωτογραφία για Stealth ιπτάμενο τάνκερ για τα F-22 & F-35 ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Αρχισυντάκτης του γνωστού περιοδικού Aviation Week and Space Technology Guy Norris κατα την διάρκεια της επίσκεψης του στο συνέδριο του American Institute of Aeronautics and Astronautics που πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα.

Σύμφωνα με τον Guy Norris Το εργαστήριο Ερευνών της Αμερικανικής Αεροπορίας εργάζεται αυτή την περίοδο πάνω στην ανάπτυξη ενός ιπτάμενου τάνκερ με εξελιγμένες δυνατότητες stealth. Μάλιστα σε φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Guy Norris παρουσιάζει φωτογραφία από ένα τρισδιάστατο μοντέλο του υπο σχεδίαση αεροσκάφους.

Το πρόγραμμα του stealth ιπτάμενου τάνκερ ονομάζεται “KC-Z” και αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός αεροσκάφους που θα μπορεί να διεισδύσει σε εχθρική επικίνδυνη περιοχή και να ανεφοδιάζει αεροσκάφη όπως τα F-22 και τα F-35.

Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί το 2016 και το νέο ιπτάμενο τάνκερ αναμένεται να είναι επιχειρησιακό το 2035. Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες και το τρισδιάστατο μοντέλο του αεροσκάφους δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις διαστάσεις του, τις επιδόσεις του και τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “KC-Z”
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ