2018-07-02 23:04:51
Φωτογραφία για Βέλγιο - Ιαπωνία 3-2
Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μουντιάλ της Ρωσίας το Βέλγιο νίκησε την Ιαπωνία με 3-2 με γκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα και προκρίθηκε στους 8 εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία.

Η Ιαπωνία έφτασε κοντά σε μία τεράστια έκπληξη, όμως στο τέλος το Βέλγιο επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ιαπωνία με τεχνική που παρέπεμπε στους… σαμουράι κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί 2-0. Στο 48’ ο Χαραγκούτσι «πάγωσε» τους Ευρωπαίους και άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ινούι σημείωσε το 2-0. Το Βέλγιο μείωσε στο 69’ με γκολ του Φερτόνχεν, ενώ στο 74’ ο Φελαϊνί ισοφάρισε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη σπουδαία πρόκριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Τσαντλί.

Γκολ: 48' Χαραγκούτσι (Ιαπωνία), 52' Ινούι (Ιαπωνία), 69' Φερτόνχεν (Βέλγιο), 74' Φελαϊνί (Βέλγιο), 90' +4' Τσαντλί (Βέλγιο)

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Φερτόνχεν, Μενιέ, Καράσκο (65' Τσαντλί), Ντε Μπρούινε, Βίτσελ, Μέρτενς (65' Φελαϊνί), Λουκάκου, Αζάρ.

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Σακάι, Γιοσίντα, Σότζι, Ναγκατόμο, Χασέμπε, Σιμπασάκι (81' Γιαμαγκούτσι), Χαραγκούτσι (81' Χόντα), Καγκάβα, Ινούι, Οσάκο.

 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ