2018-07-03 09:40:41
Φωτογραφία για «Είχε θέμα με κάτι δόκιμους», αποκαλύπτει φίλος του 23χρονου που εξαφανίστηκε στο Νήσος Ρόδος
Όλο και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση εξαφάνισης του Σαράντη Κολλιαδέλλη, του 23χρονου που επέβαινε στο πλοίο Νήσος Ρόδος και αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο νεαρός που κατοικεί στη Χαλκίδα είναι στρατιώτης και υπηρετούσε στο νησί ενώ επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή. 

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή εκφράστηκαν φόβοι πως κάτι κακό του έχει συμβεί. Τόσο ο πατέρας του, όσο και η σύντροφός του εξέφρασαν φόβους πως κάτι κακό του έχει συμβεί.

Μια ακόμη μαρτυρία έρχεται να δώσει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση. 

«Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους... Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι» είπε στενός του φίλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. 


Δεν αποκλείεται η άκρη του νήματος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του φίλου του να βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε.

Ο 23χρονος είχε μια συνομιλία που μάλλον απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας «Στις 1:24 ήταν η τελευταία μας επαφή. Μου λέει είμαι στο πλοίο θα έρθω να σε δω αύριο. Μου μίλαγε μια χαρά. Τον παίρνω τηλέφωνο το πρωί ...τίποτα», λέει ο κολλητός του. 

Στο φως έρχεται ένα ακόμη στοιχείο που ίσως να δίνει ελπίδα για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου. Σύμφωνα με τον φίλο του το κινητό του ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες και μετά ξανασίγησε. 

Η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά.

Πηγή: lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ