2018-07-03 15:38:53
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Λαμίας: 16χρονος στο κρεβάτι του πόνου χωρίς χειρουργείο!
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, η 47χρονη μητέρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανάκι το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.

Η 47χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του σοβαρότατου τραυματισμού της στην κοιλιακή χώρα και πλέον τα δύο 24ωρα που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμα, αφού θα δείξουν την αντίδραση του οργανισμού της. Οι δικοί της άνθρωποι έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προσεύχονται και περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο από τους γιατρούς.

Και όσο οι προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΓΝ Λαμίας να βοηθούν ασθενείς και τραυματίες εντείνονται, τόσο οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, δοκιμάζουν την υπομονή ασθενών και συγγενών.

Έτσι ο 16χρονος γιος της 47χρονης ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός σοβαρά στο πόδι του, παραμένει στο κρεβάτι του πόνου χωρίς να μπορεί να χειρουργηθεί αφού δεν υπάρχει λάμα στο νοσοκομείο να του τοποθετηθεί!

Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλει η οικογένειά του, η οποία βλέπει από τη μία την προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και από την άλλη τραγικές ελλείψεις που δεν επιτρέπουν να χειρουργηθεί ο άνθρωπός τους.

Ελπίδα όλων ο 16χρονος να χειρουργηθεί προς αποκατάσταση του προβλήματος που του δημιούργησε το τροχαίο ατύχημα και φυσικά η μητέρα του να διαφύγει τον κίνδυνο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ