2018-07-03 16:21:10
Φωτογραφία για Hλικιωμένη γυναίκα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο σε παραλία της Λεμεσού
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού "Σήμερα, 2/7, γύρω στις 11:30, λίγα μέτρα αριστερά από το Ναυαγοσωστικό σημείο ΛΕΜ 13, ξένη, ηλικιωμένη γυναίκα υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, καθώς βρισκόταν επί της παραλίας (όχι στο νερό) στην ακτή Ολύμπιων.

Αμέσως οι Ναυαγοσώστες μας του σημείου, μαζί με Ναυαγοσώστες των παρακείμενων σημείων (ΛΕΜ 12 & ΛΕΜ 14), προσέτρεξαν επί σκηνής και αφού διαπίστωσαν μετά από ελέγχους ότι η γυναίκα δεν ανέπνεε, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ξεκίνησαν χωρίς καθυστέρηση να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, χορήγηση οξυγόνου και τοποθέτηση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή), καταφέρνοντας να την κρατήσουν στη ζωή μέχρις ότου ασθενοφόρο καταφθάσει στην σκηνή.

Στη συνέχεια, το ασθενοφόρο που κατέφθασε, μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η γυναίκα υπέστη άλλα 2 καρδιακά επεισόδια κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική μονάδα Λεμεσού.

Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας για την όλη προσπάθειά τους! Ελπίζουμε και ευχόμαστε η γυναίκα να γίνει καλά το συντομότερο".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ