2018-07-03 22:30:56
Φωτογραφία για Γιατί η Camilla φοράει συνέχεια αυτά τα παπούτσια;
Με αφορμή την φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρόσφατος πριγκιπικός γάμος της Meghan Markle, η βρετανική βασιλική οικογένεια μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον των media και όλα τα μέλη της μπαίνουν στο στόχαστρο.

Και ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, η Camilla. Σε άρθρο του το yahoo της Αυστραλίας, αποκαλύπτει πως η Camilla φοράει συνέχεια αυτές τις ασπρόμαυρες Chanel γόβες. Και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η Camilla όντως φοράει συνέχεια τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Όμως το άρθρο εξηγεί πως ίσως υπάρχει ένας περίεργος λόγος που τα συγκεκριμένα παπούτσια τα προτιμά η Camilla (πέρα από το γεγονός πως είναι κομψά και κλασικά) και πως αυτός ο λόγος σχετίζεται με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana.

Το άρθρο θυμίζει πως ναι μεν η Camilla παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles (Κάρολος) το 2005 ( 8 χρόνια μετά το θάνατο της Diana) αλλά ο δεσμός τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει σχεδόν 30 χρόνια νωρίτερα, το 1986, όταν ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με τη Diana(και η Camilla επίσης ήταν παντρεμένη).


Και το άρθρο αναφέρει πως η πριγκίπισσα Diana απεχθάνονταν τα Chanel παπούτσια με το χαρακτηριστικό διπλό C στο λογότυπο γιατί της θύμιζαν τους Charles & Camilla. Μάλιστα το άρθρο αναφέρει πως σε συνέντευξη του στιλίστα Jayson Brundson στο περιοδικό Harper's Bazaar, ο άνθρωπος που φρόντιζε για το στιλ της Lady D αποκάλυψε πως κάποτε της πρότεινε να φορέσει ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel με ένα φόρεμα Versace και η ίδια η Diana του είπε όχι και του αποκάλυψε πως τα δύο C στο Chanel της θυμίζουν τους Charles και Camilla.

Και το άρθρο καταλήγει πως προφανώς η Camilla για τον ίδιο λόγο προτιμά συχνά τον οίκο Chanel για να τιμήσει έμμεσα τη σχέση της με τον Κάρολο.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ