2018-07-04 00:32:14
Φωτογραφία για Ανηλεής βομβαρδισμός Γ. Λαγού σε Μοσχοβισί: Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα! [Βίντεο]
Ανελέητο "σφυροκόπημα" δέχθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο ευρωπαίος επίτροπος οικονομικής πολιτικής, Πιερ Μοσχοβίσι από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής  Γιάννη Λαγό μέσα στην Βουλή.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής διέλυσε την γελοία φιέστα που είχαν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην Γερουσία, καθώς αποδόμησε τα επιχειρήματα για δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια.

Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και ότι τα Μνημόνια μπορεί δήθεν να τελειώνουν, αλλά η εποπτεία συνεχίζεται για άλλα 42 χρόνια.

Την ίδια ώρα το παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος διογκώνεται και ο Ελληνικός λαός στενάζει από τα μνημονιακά μέτρα.

Σύριζα και Ανέλ είναι τα καλά παιδιά του συστήματος, αφού ξεπούλησαν την Μακεδονία και συμφώνησαν η Ελλάδα να μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών.

Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε απευθυνόμενος στον Μοσχοβισί ότι είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι αυτός και οι διεθνείς τοκογλύφοι που συνεδριάζουν στις στοές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ