2018-07-06 09:34:05
Φωτογραφία για 4 tips για να διατηρήσετε το μαγιό σας σε καλή κατάσταση όλο το καλοκαίρι
H αναζήτηση του μαγιό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στην παραλία και θα φαίνεται κολακευτικό πάνω σου είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Αλλά είσαι μόνο στα μισά της διαδρομής. Ακόμα κι αν αποτελεί το trend της σεζόν, ένα ύφασμα που ξεθωριάζει δεν ενδείκνυται σίγουρα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Επειδή είμαστε σίγουρες ότι δεν θέλετε να σας προβληματίζουν τέτοια θέματα, σας παρουσιάζουμε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα του μαγιό σας από τη σχεδιάστρια της εταιρείας J.Crew, Amy Romanowsky. Όπως φαίνεται, χρειάζεται προσπάθεια για να παρατείνετε τη ζωή του μπικίνι ή του ολόσωμου μαγιό σας. Αλλά όταν βρείτε το ένα που θα αγαπήσετε πραγματικά, είναι σημαντικό να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση.

1. Φροντίστε το ύφασμα: «Περνάμε ολόκληρες εβδομάδες να ελέγχουμε τα μαγιό μέσω αυστηρών πρακτικών δοκιμών, βυθίζοντάς τα σε αλμυρό νερό και χλώριο και ύστερα από πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο, ώστε να τα φοράτε για τα επόμενα καλοκαίρια που θα ερθουν», αναφέρει η Amy Romanowsky. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε το μαγιό σας πλένοντάς το στο χέρι και αφήνοντάς το να στεγνώσει στον αέρα.


2. Παρατείνετε τη ζωή του μαγιό σας ενώ το φοράτε: Φροντίστε να είστε προσεκτικές με τις επιφάνειες πάνω στις οποίες κάθεστε ενώ φοράτε το μαγιό σας, καθώς μπορεί να φθείρουν το ύφασμα και αυτό να προκαλέσει ζημιά στο μαγιό σας.

3. Ένα ακριβό, ποιοτικό μαγιό αξίζει τον κόπο: «Το ύφασμα και η εφαρμογή του μαγιό είναι τα στοιχεία εκείνα που πραγματικά το διαφοροποιούν από άλλα φθηνότερα. Χρειάζονται πολλές εβδομάδες δοκιμών, ακόμα και στα δικά μας ντους στο σπίτι, έως ότου πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα», αναφέρει η Amy Romanowsky.

4. Μερικές φορές πρέπει απλά να το αποχωριστείτε: «Ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη ένα μαγιό -ακόμα κι αν είναι το αγαπημένο σας- αν το λάστιχο ή το καουτσούκ αρχίσει να φθείρεται. Αλλά αν το προσέχετε, ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ