2018-07-06 10:05:22
Φωτογραφία για Συνταξιούχος Στρατιωτικός δικαιώθηκε από Ειρηνοδικείο Πύργου και κατάφερε «κούρεμα» δανείου 78%
Συνταξιούχος Στρατιωτικός μαζί με τον πληρεξούσιο Δικηγόρο του, Ν. Λαϊνόπουλο κατάφεραν να πάρουν απόφαση πριν λίγες ημέρες από το Δικαστήριο «κουρέματος δανείου 78%» καθώς υπέβαλαν αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 3869/2010 «Νόμου Κατσέλη» με αποτέλεσμα την ανακούφιση της οικογένειας του Συνταξιούχου Στρατιωτικού με μηνιαία σύνταξη στα 1.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Συνταξιούχος είχε χρέος στις τράπεζες αξίας περίπου 122.196 ευρώ και το δικαστήριο με την απόφασή του να διαγραφεί ποσό 95.069 ευρώ όρισε στον δανειολήπτη να καταβάλει μόνο 27.426,40 ευρώ στις τράπεζες για την αποπληρωμή των δανείων του.

Έτσι, ο Συνταξιούχος με την οικογένειά του μπορεί να ζήσει μία αξιοπρεπή ζωή καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος του συνταξιούχου και ο οφειλέτης δηλώνουν πως είναι φυσικά ανακουφισμένοι και ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου καθώς είναι γεγονός η ανακούφιση που προκύπτει από το άρθρο του «Νόμου Κατσέλη» σε κάθε περίπτωση δανειολήπτη που βρίσκεται σε αντικειμενική αδυναμία πληρωμής των οφειλών του σε μια τόσο δύσκολη για την οικονομία εποχή.

(Πηγή: ilia24.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ