2018-07-08 17:37:26
Φωτογραφία για Πρότειναν στον Τσίπρα την Αχτσιόγλου για το «Πεντάγωνο» αλλά…
Μια ριζοσπαστική πρόταση για την περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος παραιτηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά η κυβέρνηση συνεχίσει να έχει την κοινοβουλευτική στήριξη είτε από τους ΑΝ.ΕΛ. είτε από άλλους βουλευτές, έφτασε τις προηγούμενες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου. Με αφορμή ότι τον τελευταίο χρόνο βρέθηκαν γυναίκες στην κορυφή των υπουργείων Άμυνας πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία) κάποιοι εισηγήθηκαν στον κ. Τσίπρα να υπάρξει μια ανάλογη κίνηση από την πλευρά του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του «S» η πρόταση είχε ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα αυτό της Έφης Αχτσιόγλου. Οι υποστηρικτές της πρότασης εξέφρασαν την άποψη ότι μια τέτοια κίνηση θα εξασφάλιζε πολιτικά κέρδη για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα ήταν αρκετά προχωρημένη για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο Μαξίμου άκουσαν μεν την πρόταση, αλλά δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν, όπως ενδεχομένως δεν θα ενθουσιαζόταν και η ίδια η υπουργός Εργασίας, η οποία προέρχεται από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον πρέπει να έχει αλλεργία στις στολές και σε όσα σχετίζονται με τις Ένοπλες Δυνάμεις.


Αν και εφόσον υπάρξει τελικά θέμα αντικατάστασης του κ. Καμμένου, ο Φώτης Κουβέλης φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι το... ακλόνητο φαβορί!

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-SECRET 07/07/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ