2018-07-08 18:00:14
Φωτογραφία για ''Οι κόκκινες γραμμές'' του Οργανωτικού Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ Ηλία Κολλύρη
Του Ηλία Προύφα

Μπορεί να βάλει νερό στο κρασί του για πολλά πράγματα που άπτονται του χακί συνδικαλιστικού χώρου, πιστεύουμε όμως όχι σε όλα και σε  καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπερβεί κάποιες κόκκινες γραμμές, που ο ίδιος έχει θέσει προσωπικά ως άνθρωπος.

Ο λόγος για τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ, Ηλία Κολλύρη, ο οποίος μετά τη δικαίωση της Ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα, θα πρέπει να αισθάνεται και ο ίδιος δικαιωμένος.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέλη και φίλοι της ΠΟΜΕΝΣ, ζητούν να συναντηθούν μαζί του ως οργανωτικό γραμματέα, ενώ θα αρχίζουν να έρχονται όπως μαθαίνουμε και προσκλήσεις για επισκέψεις του  ιδίου για ομιλίες, σε Ενώσεις που ανήκουν στην Ομοσπονδία.

Πιστός στο καθήκον ως σωστός οργανωτικός γραμματέας, δίχως ίχνος ρεβανσισμού και εμπάθειας, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, στον ''χακί'' συνδικαλιστικό χώρο.

Όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτό του kranosgr, δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και κατά την επίσκεψη μελών στα νέα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ, εντός του Υπουργείου, ο ίδιος μετά τα εθιμοτυπικά, τις πορτοκαλάδες, τις αναμνηστικές πλακέτες και τις selfie, περιορίζεται με μέλη σε καθαρά οργανωτικά θέματα.


''Όποια ώρα και να τον αναζητήσουμε είναι δίπλα μας'' τονίζουν στο kranosgr συχνοί συνομιλητές του, οι οποίοι συμπληρώνουν με νόημα ''Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται από αυτά που περάσαμε. Τα βάζουμε στην άκρη και δίχως ίχνος ρεβανσισμού προχωράμε μπροστά, μαζί με τον οργανωτικό μας γραμματέα Ηλία Κολλύρη και όλο το Δ.Σ, σαν μια γροθιά, για το καλό των συναδέλφων.  
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ