2018-07-09 16:51:30
Φωτογραφία για Τι δείχνει ο τρόπος που χρησιμοποιείς την οδοντόκρεμα για τον χαρακτήρα σου
Oι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το 40% των πράξεών μας δεν αποτελούν συνειδητές αποφάσεις αλλά συνήθειες. Εκείνες που θεωρούμε ως ασήμαντες ενέργειες αποτελούν στην πραγματικότητα την καθημερινή ρουτίνα μας και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητα και την ψυχική μας κατάσταση.

Δείτε παρακάτω πώς ο τρόπος που πιέζετε την οδοντόκρεμα μπορεί να αποκαλύψει πράγματα για τον χαρακτήρα σας. Βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε, ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

1. Την διατηρείς άθικτη

Απολαμβάνεις τη μοναξιά, είσαι ονειροπόλος και διακρίνεσαι για την καλλιτεχνική φύση σου. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι ζεις στον κόσμο σου. Είσαι ευαίσθητος, ευγενικός, προσεκτικός και ανεκτικός. Ταυτόχρονα, είσαι πολύ απλός και γενναιόδωρος. Έχεις πάντα πολλές σκέψεις και ιδέες και είσαι πρόθυμος να τις μοιραστείς με άλλους.

2. Την πιέζεις στο κέντρο


Είσαι ρεαλιστής και βρίσκεσαι σχεδόν πάντα σε βιασύνη. Δεν είσαι το πιο τακτικό και οργανωμένο άτομο στον κόσμο, αλλά αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση, είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα καταφέρεις. Έχεις πολλούς φίλους και θέλεις να είσαι κοινωνικός. Ξέρεις πώς να ισορροπείς τη ζωή σου και είσαι συναισθηματικά σταθερός.

3. Την πιέζεις στο μπροστινό μέρος

Είσαι πολύ πεισματάρης και πάντα σε θέση να κάνεις πολλά για να πάρεις αυτό που θέλεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Είσαι επιρρεπής στην απαισιοδοξία και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους. Συνηθίζεις να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου. Είσαι αρκετά εγωκεντρικός και αγαπάς τον εαυτό σου, ο οποίος είναι πολύ καλός μέχρι να αρχίσεις να γίνεσαι εγωιστής και να χρησιμοποιείς τους άλλους για τους δικούς σου σκοπούς.

4. Την πιέζεις στο πίσω μέρος

Είσαι ένα πολύ τακτικό άτομο και ενώ φροντίζεις τον εαυτό σου, νοιάζεσαι επίσης για τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι τελειομανής και δεν σου αρέσει να σπαταλάς τίποτα, έτσι ώστε να χρησιμοποιείς όλους τους διαθέσιμους πόρους στον μέγιστο βαθμό. Είσαι συνηθισμένος να εργάζεσαι σκληρά και να κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλά, πράγμα που σημαίνει ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να βασίζονται σε εσένα. Το σπίτι σου είναι πάντα καθαρό και η ζωή σου πολύ οργανωμένη.

5. Την πιέζεις παντού

Έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τον κόσμο από διαφορετική σκοπιά από τους περισσότερους ανθρώπους. Έχεις καλλιτεχνική φύση και μπορείς να βρεις ομορφιά παντού. Είναι δύσκολο για εσένα να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου και αντιμετωπίζεις δυσκολία στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των καθηκόντων σου. Ωστόσο, είσαι πολύ αισιόδοξος και ανοιχτόμυαλος. Μπορεί επίσης να είσαι επιρρεπής σε συχνές μεταβολές της διάθεσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ