2018-07-09 18:40:31
Φωτογραφία για Survivor spoiler : Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί
Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του Survivor ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή στο Άλσος Βεϊκου. Η παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ και είναι πέντε, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης , η Μελίνα Μεταξά , ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια.

Χθες πραγματοποιήθηκε μάλιστα και το τελευταίο συμβούλιο ασυλίας με τη Βιργινία να είναι η παίκτρια που η κάλπη υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ενώ ο Ηλίας έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία πρότεινε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χάρη Γιακουμάτο. Θέλοντας μάλιστα να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή είπε πως επέλεξε τον Χάρη διότι με τη Μελίνα στο παρελθόν είχαν έρθει αρκετά κοντά και δε μπορούσε να την ψηφίσει.

Βιργινία και Χάρης λοιπόν βρίσκονται στη θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Μπορεί ο Χάρης αγωνιστικά να είναι πιο δυνατός από τη Βιργινία, όμως έχει και πολλούς haters. Όλα δείχνουν πως η Βιργινία θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να περάσει στον ημιτελικό αφού βρίσκεται πιο ψηλά στην κατάταξη προτίμησης του κοινού όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της 48ωρης ψηφοφορίας.

peoplegreece.com

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ