2018-07-10 15:15:51
Φωτογραφία για «Πολίτες σε Δράση» δημοτική παράταξη Ακτίου– Βόνιτσας: Ουραγός για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας.. Αυτό δεν μας αξίζει!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Της δημοτικής παράταξης Ακτίου – Βόνιτσας

«Πολίτες σε Δράση»

Ουραγός για μια ακόμη φορά ο Δήμος μας.. Αυτό δεν μας αξίζει!

           Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου ενημερωτικού ιστότοπου, τον σύνδεσμο για το οποίο αμέσως παραθέτουμε (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), με την παράκληση ν’ αναγνωστεί και το συνημμένο αρχείο – πίνακας, προκύπτει ότι:

       Σε μια εποχή δημοσιονομικής στενότητας, η δημοτική αρχή καθυστερεί ν’ αξιοποιήσει σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το πρόγραμμα Φιλόδημος, με το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί ευθέως δήμους για σημαντικές υποδομές, όπως προμήθεια μηχανημάτων έργων, κατασκευή παιδικών χαρών και συντήρηση σχολικών κτιρίων...........  

          Μήνες μετά την έναρξη του συγκεκριμένου προγράμματος (Φιλόδημος ΙΙ, είχε προηγηθεί και έτερο), ο Δήμος μας (σε αντίθεση με άλλους… 198 δήμους της χώρας) δεν έχει καταφέρει να εγκριθεί κανένα αίτημά του για χρηματοδότηση, ενώ π.χ. όμοροι και συγκρίσιμοι δήμοι, έχουν σημειώσει πολύ καλύτερες επιδόσεις ( π.χ. ο δήμος Ζηρού με έδρα τη Φιλιππιάδα, εξασφάλισε χρηματοδότηση 214.000 ευρώ, ο μικρός δήμος Θέρμου, ο δήμος Αμφιλοχίας κλπ.). 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ