2018-07-10 17:51:08
Φωτογραφία για Παρέδωσε στην ΕΛΑΣ δύο περιπολικά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Ενώπιον του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρέδωσε τη Δευτέρα το πρωί σε μια ειδική τελετή τα δύο σύγχρονα οχήματα που θα εξοπλίσουν το νέο ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι ο Δήμος των 3Β έχει αυξημένες ανάγκες σε αστυνόμευση και επισήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα έχει την έμπρακτη και ηθική στήριξη του δήμου στο έργο της.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας παραδέχτηκε ότι κινήσεις όπως αυτή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχουν πολύ μεγάλη σημασία, με δεδομένο το δημοσιονομικό πλαίσιο καθώς «το κράτος δεν μπορεί και ο προϋπολογισμός δεν φτάνει», όπως είπε, μιλώντας παράλληλα για «δωρεά σε χρόνο ρεκόρ».

Τέλος ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, υπογράμμισε ότι «θα μείνουν για πάντα εδώ τα περιπολικά, καθώς δεσμεύεται ο Αρχηγός αφού οι δημότες τα πλήρωσαν με το υστέρημά τους». Σημειωτέον πάντως ότι η παραμονή των οχημάτων στο δσυναμικό του τοπικού τμήματος είναι όρος της δωρεάς.

Τη συμφωνία υπέγραψε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με τον υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, κλαδάρχη Οικονομοτεχνικού της ΕΛΑΣ.

Αρχηγός και υπουργός επιθεώρησαν τα οχήματα ενώ πραγματοποίησαν και μια μικρή κλειστή σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ