2018-07-10 18:28:46
Φωτογραφία για Στο ΟΑΚΑ ο τελικός και του επόμενου ανανεωμένου Κυπέλλου
Την προκήρυξη για τον θεσμό του Κυπέλου τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε γνωστή η ΕΠΟ. Μέσω αυτής έγιναν γνωστές η ημερομηνία και η έδρα του τελικού, ο οποίος -όπως και φέτος-ορίστηκε για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 18 Μαΐου.

Φυσικά, η έδρα του ματς που θα κρίνει τον νικητή του θεσμού μπορεί να αλλάξει, καθώς «η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του».

Το Κύπελλο Ελλάδας 2018-19 θα έχει διαφορετική μορφή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθώς επιστρέφουν σε αυτό ομάδες που δεν αγωνίζονται σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην πρώτη φάση συμμετέχουν 53 ομάδες από τις ΕΠΣ, με μια να είναι τυχερή και να περνά από κλήρωση. Στη δεύτερη φάση συμμετέχουν 27 ομάδες, με τις πέντε από αυτές να περνούν στην τρίτη μέσω κλήρωσης. Στην τρίτη φάση μπαίνουν και οι 16 ομάδες της Football League, ενώ οι ομάδες της Super League μπαίνουν στη διοργάνωση στην τέταρτη φάση.


Αυτή η φάση είναι σε μορφή ομίλων, όπου συμμετέχουν 32 ομάδες: οι 16 της Super League και οι 16 που θα έχουν προκριθεί από τις τρεις προηγούμενες φάσεις.

Για να συμμετάσχουν οι σύλλογοι στη διοργάνωση θα πρέπει να έχουν καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ αυτοί της Super League, 3.000 ευρώ αυτοί της Football League και 500 ευρώ τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά η προκήρυξη του Κυπέλλου εδώ

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ