2018-07-10 19:51:35
Φωτογραφία για Η απάντηση του Δήμου Λεμεσού για την κατάσταση στο Καρνάγιο
Ο Δήμος Λεμεσού σε απάντηση δημοσιεύματος στον ημερήσιο τύπο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή του Καρνάγιου, μεταξύ Μαρίνας Λεμεσού και Νέου Λιμανιού, ανακοινώνει τα εξής:

Η περιοχή με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία, δεν χαρακτηρίζεται ως περιοχή λουόμενων και η μέχρι σήμερα πρακτική για να διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθαριότητας, μέχρι την αναβάθμισή της, ήταν η από κοινού συνεργασία Δήμου Λεμεσού και Επαρχιακής Διοίκησης για τον εξωραϊσμό της.

Ο Δήμος Λεμεσού σε τακτά χρονικά διαστήματα, σχεδόν μια φορά την εβδομάδα, προβαίνει σε καθαρισμό των χώρων, πέριξ της παραλίας, από τα άχρηστα αντικείμενα που δυστυχώς, λόγω του απόμερου της περιοχής, εναποθέτουν ασυνείδητοι συμπολίτες μας.

Τα άδεια οικόπεδα που γειτνιάζουν με την περιοχή, καθαρίζονται κάθε καλοκαίρι από τα συνεργεία του Δήμου και καταβάλλονται τα έξοδα από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων.

Τέλος, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Δήμος Λεμεσού μαζί με Οργανωμένα Σύνολα της πόλης μας, όπως Σχολεία και Εταιρείες, διοργανώνουν Εκστρατείες Καθαριότητας για τον καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ