2018-07-11 11:11:07
Φωτογραφία για Ξεχωριστά γενέθλια για την κόρη του Ήρωα!
Ξεχωριστά ήταν τα γενέθλιά που γιόρτασε πριν από μία εβδομάδα, στην Καλαμπάκα η κόρη του Ήρωα Υπολοχαγού της εποποιίας του 40, Δημητρίου Ζιώγα, Φρειδερίκη Ζιώγα - Λιάπη, μητέρα του ιατρού και Διδάκτωρος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστου Λιάπη.

 Ξεχωριστή συγκίνηση στη ζεστή βραδιά έδωσε η παρουσία του Τρικαλινού Γιάννη Ματσούκη, αποστράτου αξιωματικού του Πυροσβεστικού σώματος, γιου του Χαριλάου Ματσούκη, ο οποίος ήταν συμπολεμιστής του Δημητρίου Ζιώγα και, μάλιστα, λοχίας στη διμοιρία του. 

Ο Γιάννης Ματσούκης, έχοντας ακούσει τον Χρίστο Λιάπη να αναφέρεται, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, στις ανδραγαθίες του παππού του κατά τον πόλεμο του 40, επεδίωξε συγκινημένος να επικοινωνήσει με τον νεαρό ιατρό αναφέροντάς του χαρακτηριστικά: «Ο παππούς σου στην Αλβανία πέθανε στα χέρια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου μας έλεγε πως ήταν παλικάρι». Χαρούμενη και συγκινημένη, η κα Λιάπη ανταπέδωσε τις ευχές που ήταν «να τα χιλιάσει», αντευχόμενη "υγεία, ειρήνη και βελτίωση της καθημερινότητάς μας, με καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα μας".
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έχουμε μάθει να φεύγουμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έχουμε μάθει να φεύγουμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ