2018-07-11 12:11:20
Φωτογραφία για Απίστευτη υπόθεση γραφειοκρατικής τρέλας – Ζητούν από τους πρόσφυγες…ΑΦΜ και φορολογικές δηλώσεις!
Μπέρδεμα μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας, της Εφορίας και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Απίστευτο και όμως … αληθινό!

Το ελληνικό κράτος ζητάει από τους πρόσφυγες που διαμένουν στη χώρα μας και δη στην Κρήτη να υποβάλλουν … φορολογική δήλωση και να βγάλουν ΑΦΜ, λόγω του επιδόματος που λαμβάνουν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Τους καλεί δηλαδή να βγάλουν ΑΦΜ και να καταθέσουν φορολογική δήλωση, ενώ δεν εργάζονται, ενώ διαμένουν προσωρινά στο νησί μας και πολλοί δεν έχουν τα απαιτούμενα έγγραφα, απλώς για να γνωρίζουν οι υπηρεσίες του κράτους πόσοι και ποιοι εισπράττουν το εν λόγω επίδομα των 180 ευρώ το άτομο, ποσό που αυξάνεται ανάλογα με τα μέλη μιας οικογένεια φθάνοντας έως τα 550 ευρώ για ζευγάρι με πέντε παιδιά!

Και φυσικά, για αυτά τα ποσά κανείς δεν πρόκειται να φορολογηθεί Έχει όμως ξεκινήσει ένα, χωρίς προηγούμενο, «γαϊτανάκι» μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας, της Εφορίας και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου για το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και όχι άδικα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι αρκετοί από τους διαμένοντες προσωρινά στο νησί μας είναι δίγαμοι και πρέπει να αποδείξουν πράγματα και καταστάσεις που στη χώρα μας δεν ισχύουν και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ