2018-07-11 12:33:53
Φωτογραφία για Καλλιακμάνης: Πού κολλάει η δωρεάν μετακίνηση των αστυνομικών με τα ΜΜΜ
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από τις συναντήσεις αντιπροσωπείας της με θέμα τις δωρεάν μετακινήσεις των αστυνομικών με τα Μέσα Μαζικής

Μεταφοράς:  

    Για άλλη μια φορά το Προεδρείο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής τη Δευτέρα 09/07/2018 και ώρα 10:00 επισκέφτηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο ΣΠΙΡΤΖΗ, ύστερα από οχλήσεις συναδέλφων μελών μας που χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθούν στις Υπηρεσίες τους τόσο στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών όσο και στις Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής καθώς και στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

   Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έκδοση της Κ.Υ.Α. μας ενεργοποίησε προκειμένου να ενημερωθούμε σχετικά με την πορεία του εν λόγω ζητήματος αλλά και να ασκήσουμε πιέσεις έτσι ώστε να εκδοθεί η Κ.Υ.Α. και να τελειώσει επιτέλους η έκθεση και ο διασυρμός των Αστυνομικών που χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ..


   Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε για ακόμη μια φορά ότι η σχετική Κ.Υ.Α. που ρυθμίζει το ζήτημα αυτό έχει υπογραφεί τόσο από τον ίδιο όσο και από τον συναρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ και έχει αποσταλεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να λάβει έγκριση και υπογραφή του κ. Υπουργού Οικονομικών.

   Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι θα πιέσει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να λάβει τέλος η ταλαιπωρία που υφίσταται ο Έλληνας Αστυνομικός.

   Κατόπιν την 11/07/2018, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ με τον Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργο ΤΣΑΠΑΡΑ και τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροτεχνουργών κ. Γεράσιμο ΒΑΡΟΤΣΗ συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Σπύρο ΡΟΥΣΣΑΚΗ.

   Ο κ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ διαβεβαίωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί το ζήτημα πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει οι πιέσεις μας προς όλες τις κατευθύνσεις θα πρέπει να εντατικοποιηθούν για να έχουμε μια αίσια έκβαση του ζητήματος και για να μην υποστούμε άλλη μια ήττα που θα έχει αντίκτυπο στις τσέπες των Αστυνομικών αλλά και θα δυσχεραίνει το έργο τους όσον αφορά την εκτέλεση της Υπηρεσίας.

   Αυτό που αντιληφθήκαμε είναι ότι ενώ η διάθεση να επιλυθεί το ζήτημα από τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών καθώς και τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη είναι θετική, η τελική έγκριση για την υπογραφή από τον κ. Υπουργό Οικονομικών παρουσιάζει αδικαιολόγητα προσχώματα. 

  Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη, αναμένουμε, παρακολουθώντας το ζήτημα συνεχώς έως την ολοκλήρωση του.

               

  Για το Δ.Σ.

-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

-O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι 4 χρυσοί κανόνες του φλερτ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι 4 χρυσοί κανόνες του φλερτ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ