2018-07-11 18:40:39
Φωτογραφία για Γιατί μένει εκτός προγράμματος ο Γιώργος Λιάγκας; Το περίεργο σκεπτικό του ΑΝΤ1...
Σήμερα ο Τζώρτζης Ποφάντης μας ενημέρωσε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα αξιοποιηθεί νωρίτερα από τον Ιανουάριο, αφού δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο concept για εκείνον. Η συγκεκριμένη εξέλιξη γεννά πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς για τους λόγους αυτής της απόφασης.

Τα τηλεοπτικά χαρακτηριστικά του Γιώργου Λιάγκα δεν αρέσουν σε πολλούς και ενδεχομένως ούτε στον διευθυντή προγράμματος αυτή τη στιγμή. Η επιστήμη της τηλεόρασης, ωστόσο, είναι μαθηματικά και οι αριθμοί δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει κάνει αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχίες με πρωτιές και σαρωτικά ποσοστά. Έχει προσφέρει στον ΑΝΤ1 πολύ σημαντικές στιγμές.

Δεν είναι τυχαίο ότι η τηλεθέαση του πρωινού στη μετά-Λιάγκα εποχή δεν έχει καμία σχέση με τα νούμερα που σημείωνε ο ίδιος με τη Φαίη. Ανέλαβε για δύο σεζόν το "The Voice" που σημείωνε 50αρια, Kαι στο τιμόνι του "Rising Star" βρέθηκε, το οποίο ήταν το μόνο πρόγραμμα που κατάφερε να αντισταθεί με αξιοπρέπεια στη λαίλαπα του "Survivor" και που κατάφερνε σε καθαρούς αριθμούς τηλεθεατών να ξεπερνά αυτούς του "The Voice" στον ΣΚΑΙ.


Φέτος, το "Late night" του έκλεισε με 22,5%  στα νεανικά κοινά, χτυπώντας στα ίσα τα ακριβά σόου στο κανάλι του Φαλήρου και τα νούμερα τηλεθέασης μετά το κόψιμο της εκπομπής του στη ζώνη 12-2 έπεσαν κατακόρυφα.

Η τηλεθέαση τον αγαπά και ο κόσμος θέλει να ακούει την άποψη του, ακόμα και αν δεν συμφωνεί. Σε μία σεζόν που ο ΑΝΤ1 θέλει να επιστρέψει στην πρωτιά, είναι παράλογο να μένει εκτός το "δυνατό" χαρτί του σταθμού. Τα concept χρειάζονται στην τηλεόραση, αλλά πάνω από όλα το σωστό πρόγραμμα στηρίζεται στους ανθρώπους.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ