2018-07-11 20:52:45
Φωτογραφία για Οι απαντήσεις που ψάχνεις για το κόστος του δαχτυλιδιού αρραβώνων
Όταν φίλε άντρα έρθει η ώρα να κάνεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου στην καλή σου, σίγουρα θα περάσεις ατελείωτες ώρες στα γνωστότερα κοσμηματοπωλεία προκειμένου να βρεις το καλύτερο κι ίσως και το… ακριβότερο δαχτυλίδι αρραβώνων!

Όμως, οι επιστήμονες μας λένε πως ένα ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων φυσικά και δεν είναι εγγύηση για έναν επιτυχημένο γάμο… Το αντίθετο μάλιστα! Διάβασε παρακάτω τις απαντήσεις που ψάχνεις για το κόστος του δαχτυλιδιού αρραβώνων.

κόστος δαχτυλιδιού αρραβώνων

Η αγορά ενός ακριβού δαχτυλιδιού ίσως απλά σου κοστίσει ένα γάμο, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Η έρευνα που έρχεται απ’ τις ΗΠΑ διαπιστώνει ότι η δαπάνη κάποιου ποσού μεταξύ 2.000 και 4.000 δολαρίων για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή κάτι παραπάνω από 20.000 δολάρια για έναν γάμο, αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο ενός πρόωρου διαζυγίου.

Οι ερευνητές ρώτησαν περισσότερους από 3.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την οικογενειακή τους κατάσταση, το κόστος των δαχτυλιδιών αρραβώνων και του γάμου, την εκπαίδευση, το εισόδημα και τα παιδιά τους. Ζήτησαν επίσης από τους συμμετέχοντες να πουν τη διάρκεια του γάμου τους εάν υπήρχε διαζύγιο, καθώς και τη σημασία του πλούτου και της εμφάνισης του συζύγου τους.


Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άνδρες που δαπάνησαν μεταξύ 2.000 και 4.000 δολαρίων σ’ ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είχαν 1,3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο διαζυγίου από ό, τι όσοι έδωσαν μεταξύ 500 και 2.000 δολάρια!

Επιπλέον, όταν πρόκειται για τον γάμο, ένας άνδρας που πληρώνει κάτω από 1.000 δολάρια μειώνει τον κίνδυνο να πάρει διαζύγιο σε σύγκριση μ’ έναν άνδρα που ξοδεύει ανάμεσα σε 5.000 και 10.000 δολάρια, σύμφωνα με τη μελέτη.

Παράλληλα, μια γυναίκα, η οποία ξοδεύει σ’ έναν γάμο περισσότερα από 20.000 δολάρια είναι 1,6 φορές πιο πιθανό να πάρει διαζύγιο!

Απίστευτο; Ακόμα μια απόδειξη ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία! Κράτησε τα χρήματά σου καλύτερα για ν’ απολαύσεις έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος ή να καλέσεις όσους περισσότερους απ’ τους φίλους σου μπορείς στον γάμο σου!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ