2018-07-11 21:34:28
Φωτογραφία για Όλα όσα μπορείς να κάνεις τα βράδια ανάλογα με τη διάθεσή σου
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να λειτουργήσουν πριν δύσει το φως του ήλιου ενώ για άλλους οι απογευματινές- βραδινές ώρες σημαίνουν απλά το τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις σίγουρα έχεις περάσει κάποια απογεύματα, αναζητώντας τι θα μπορούσες να κάνεις για να απολαύσεις εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

Για το λόγο αυτό εμείς επιλέξαμε μια λίστα με όλα όσα μπορείς να κάνεις ανάλογα με τη διάθεση που έχεις τη κάθε σου μέρα.

Party Mood

Όλα όσα μπορείς να κάνεις τα βράδια ανάλογα με τη διάθεσή σου

Έχεις διάθεση να βγεις έξω και νιώθεις πως το σπίτι δεν σε χωράει λεπτό; Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις μια λίστα με τα bars που δεν έχεις επισκεφτεί, να τηλεφωνήσεις στην παρέα σου και να απολαύσεις καλοκαιρινά cocktails στα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Αν πάλι η παρέα σου δεν δύναται να ακολουθήσει τι θα έλεγες για μια βραδιά αφιερωμένη στα ραντεβού; Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο συχνά αποφεύγεις να συναντήσεις αλλά χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ντύσου, βάψου, οπλίσου με το πιο όμορφο χαμόγελο και enjoy your date!


Funny Mood

​Οκ η διάθεσή σου δεν προβλέπει να υιοθετήσεις το ύφος της femme fatale και να απολαύσεις το ανάλογο nightlife. Αντ' αυτού προτιμάς να γελάσεις, να τσαλακωθείς και να περάσεις ένα girls night που θα σου μείνει αξέχαστο. Άλλωστε σου έχουν λείψει λίγο οι γυναικείες συγκεντρώσεις.

Αν είσαι σε funny mood μπορείς να καλέσεις τις φίλες σου σπίτι και να κάνετε μάσκες ομορφιάς, πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί και μιλώντας για τα αστεία περιστατικά του παρελθόντος (ναι, αυτά που όσες φορές κι αν τα συζητήσεις γελάς με την ίδια ένταση και νιώθεις σαν να τα ξαναζείς).

Αν πάλι επιθυμείς να νιώσεις ξανά παιδί εκτός σπιτιού, επέλεξε να επισκεφτείς με την παρέα σου το λούνα παρκ ή ένα escape room για να ζήσεις τη διαδραστική εμπειρία που σου προσφέρει. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Relaxed Mood

​Υπάρχουν και αυτά τα βράδια που θέλεις απλά να χαλαρώσεις και να μην ταλαιπωρηθείς με εξόδους και συγκεντρώσεις στο σπίτι. Είναι αυτές οι ώρες που επιθυμείς να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου - ιδανικά χωρίς να κοιτάς τον τοίχο -, αδυνατείς όμως να βρεις τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι χωρίς να νιώσεις πλήξη.

Ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία είναι τα πρώτα που σου έρχονται. Δεν είναι όμως τα μόνα που μπορείς να κάνεις. Επέλεξε να φτιάξεις το αγαπημένο σου φαγητό, να κάνεις ένα beaute προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου και να απολαύσεις χωρίς ενοχές τις ώρες με τον εαυτό σου μακριά από όλους και από όλα.

Το παν είναι να εντοπίσεις σε τι mood βρίσκεσαι, ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες, και τότε θα δεις πως μπορείς να μετατρέψεις τα βαρετά βράδια σου σε μαγικά!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ