2018-07-12 14:31:24
Φωτογραφία για Χώρισε τη γυναίκα του για την εμφάνιση του Μέσι στο Μουντιάλ
Απίστευτο και όμως πραγματικό για τον 40χρονο Arsen που χώρισε τη σύζυγό του μετά την κριτική της για την απόδοση του Μέσι στο Μουντιάλ.

Η αγάπη του Arsen και της 37χρονης Lyudmila για το ποδόσφαιρο τους ένωνε για πολλά χρόνια. Είχαν γνωριστεί σε ένα sports bar στη Ρωσία το 2002.

Μετά από δύο χρόνια και παρά το γεγονός πως υποστήριζαν διαφορετικές ομάδες αποφάσισαν να παντρευτούν. Εκείνος υποστήριζε τη Μπαρτσελόνα, εκείνη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνος λάτρευε τον Λιονέλ Μέσι, εκείνη τον μεγαλύτερο αντίπαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαζύγιο για τα μάτια του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μάλιστα ήταν αυτός που στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό τους μετά από 14 χρόνια γάμου. Η κριτική της για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ έφερε την οριστική ρήξη.

Μάλωναν, όπως είπε, συχνά για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το απογοητευτικό ντεμπούτο της Αργεντινής στο Μουντιάλ οδήγησε τη γυναίκα του να χλευάζει την απόδοση του Μέσι.


Επέλεξε να την αγνοήσει. Όταν πανηγύρισε το γκολ του Λιονέλ Μέσι εναντίον της Νιγηρίας, η γυναίκα του άρχισε πάλι να κοροϊδεύει έναν από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη.

«Από την αρχή του Μουντιάλ, η Lyudmila με κορόιδευε για τον αγαπημένο μου παίκτη. Έλεγε ότι δεν έπαιζε καλά και δεν μπορούσε ούτε να σκοράρει ένα σημαντικό πέναλτι στο παιχίνιδι με την Ισλανδία.

Ανησυχούσε αρκετά για την Αργεντινή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία. «Όταν άρχισε ξανά να μιλάει άσχημα για τον Μέσι και την απόδοσή του, θύμωσα και της είπα όσα πιστεύω για τον αγαπημένο της Ρονάλντο, την Πορτογαλία, την ίδια και όλους τους άλλους συλλόγους που είναι ξετρελαμένη. Πήρα τα πράγματά μου και την άφησα για τα καλά». Την επόμενη μέρα ήταν που κατέθεσε και αίτηση διαζυγίου.

Πηγή: Dailymail
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ