2018-07-12 20:00:31
Φωτογραφία για 3 σύνδρομα που φέρνουν το αντίο στις διακοπές
Μήπως να μέναμε στην πόλη, τι λες κι εσύ;

Το καλύτερο σενάριο εάν είναι να χωρίσεις προβλέπει να το κάνεις πριν πάτε διακοπές. Ο καθένας με την παρέα του, σε άλλο νησί.

Η ζωή όμως δεν γράφει πάντα για μας τα ιδανικότερα σενάρια. Κι έτσι τα περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να πουν το μεγάλο αντίο δίπλα στο κύμα. Τι φταίει;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στην περίοδο των διακοπών μπορείς πιο εύκολα να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ταιριάζεις με τον άλλον.

Υπάρχουν όμως τρία σύνδρομα που σε καταλαμβάνουν και κάνουν την όλη κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη και τον χωρισμό μονόδρομο:

1. Το σύνδρομο του καθρέπτη:

Ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι δεν είστε ούτε το πιο ουάου ζευγάρι, ούτε το πιο πλούσιο ούτε σίγουρα το πιο ευτυχισμένο. Αρχίζετε να φθονείτε τους άλλους κυρίως όσο καταλαβαίνετε πόσο λάθος εικόνα είχατε ο καθένας για τον εαυτό του αλλά και τη σχέση μεταξύ σας.


2. Το σύνδρομο του μεγέθους:

Το γνωστό και μη εξαιρετέο. Μόνο που τώρα το καλοκαίρι, με τα μαγιό στην παραλία, μια σχετική σύγκριση μεγεθών είναι πολύ πιο εμφανής. Και καλά εάν το μέγεθος είναι ικανοποιητικό, στο μάτι και στο κρεβάτι, εάν όμως όχι; Τότε έρχονται δεκάδες ανασφάλειες που επηρεάζουν το ζευγάρι.

3. Το σύνδρομο «τρίγωνο του διαβόλου»:

Το τρίγωνο αποτελείται από τρία σημεία: στήθος, οπίσθια, κοιλιακοί. Αυτά που συνήθως κοιτάμε όλοι και όλες στην παραλία. Γιατί μην μου πεις ότι εσύ κοιτάς πόσο γαλάζια είναι τα μάτια του ναυαγοσώστη... Και τα καρφώματα και οι έντονες ματιές φέρνουν τη ζήλεια και την γκρίνια. Τα αποτελέσματα γνωστά.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ