2018-07-12 23:52:47
Φωτογραφία για Glock 26 Gen 5: Το νέο πιστόλι της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών
Τα άρτι αφιχθέντα μοντέλα Gen5 της Glock βρίσκουν ήδη το δρόμο τους προς τις Υπηρεσίες Ασφαλείας. Η Δίωξη Ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) αποκάλυψε ότι προτίθεται να αγοράσει μια

παρτίδα όπλων Glock 26 Gen5.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο FedBizOpps, η DEA θέλει 100 πιστόλια Glock 26 Gen5.

Η υπηρεσία για τα όπλα αυτά ζητά τα παρακάτω έξτρα: ράγες προσάρτησης, AmeriGlo σκοπευτικά νυκτός, βάρος σκανδάλης στα 2,5 κιλά, μεγαλύτερα κουμπιά απελευθέρωσης ολισθητήρα και γεμιστήρα. Επιπλέον, απαιτούνται έξι γεμιστήρες "υψηλής χωρητικότητας" ανά πιστόλι.

Επειδή η DEA επέλεξε να περιορίσει τις προσφορές αποκλειστικά σε Glock, βάσει της αμερικανικής νομοθεσίας οφείλει να αιτιολογήσει γιατί δεν είναι σκόπιμος ένας πλήρης και ανοικτός διαγωνισμός. Η DEA παρουσίασε τα παρακάτω επιχειρήματα:

    Η DEA χορηγεί για επιχειρησιακή χρήση, χρησιμοποιεί για εκπαιδεύσεις και συντηρεί πιστόλια Glock για τους πράκτορές της, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικά επικίνδυνες και ασταθείς συνθήκες
. Η τυποποίηση εξοικονομεί πόρους, παρέχει κρίσιμη κατάρτιση/επανακατάρτιση και επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, η εναλλαξιμότητα των ανταλλακτικών περιορίζει το κόστος της υλικοτεχνικής υποστήριξης και, κυρίως, παρέχει ζωτικής σημασίας πλεονεκτήματα για την προστασία της ζωής των στελεχών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

    Η DEA και το FBI διεξήγαγαν έρευνα αγοράς, δοκιμή και ανάλυση προϊόντων για τον εντοπισμό αξιόπιστων και αποτελεσματικών όπλων. Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, δοκιμής και ανάλυσης με την εν συνεχεία απογραφή των όπλων και των προγραμμάτων κατάρτισης / συντήρησης εξοπλισμού, η DEA έχει συμπεράνει ότι ο περιορισμός της αγορά σε ένα μοναδικό κατασκευαστή είναι απαραίτητος για να αποφευχθεί η επανεκπαίδευση των στελεχών και των οπλουργών, περιορίζει τις ανάγκες σε διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τέλος, στο πεδίο κατά τη διάρκεια επικίνδυνων και ασταθών συνθηκών προσφέρει ζωτικής σημασίας πλεονεκτήματα που διασφαλίζουν τα στελέχη και τα οποία είναι κρίσιμα για την επιτυχία της αποστολής της DEA.

Η Glock παρουσίασε το μοντέλο G26 Gen5 στην αρχή του έτους. Αυτό το subcompact μοντέλο έρχεται με τις βελτιώσεις Gen5 που υπάρχουν στα G17, G19 και G34 MOS, συμπεριλαμβανομένης της κάννης Glock Marksman για βελτιωμένη ακρίβεια με πολυγωνικές ραβδώσεις και βελτιωμένη κορώνα, την λαβή χωρίς αυλακώσεις δακτύλων στην μπροστινή επιφάνεια. αμφίδρομους μοχλούς αγκιστρώσεως του ολισθητήρα και ένα nDLC φινίρισμα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντίσταση ενάντια στη διάβρωση. Δείτε τις προδιαγραφές για το όπλο παρακάτω:

    Διαμέτρημα / Σύστημα: 9 × 19 / Το παραδοσιακό safe action της Glock

    Μήκος: 163 mm / 6.42 in.

    Ύψος: 106 mm / 4.17 in.

    Πλάτος: 33.00 mm / 1.30 in.

    Μήκος Μεταξύ Σκοπευτικών: 137 mm / 5.39 in.

    Μήκος κάννης: 87 mm / 3.43 in

    Βάρος (χωρίς πυρομαχικά): 615 g / 21,69 oz.

    Βάρος (με πυρομαχικά): 739 g / 26.07 oz.

    Τράβηγμα σκανδάλης: 2,6 κιλά / 26 N

    Ακτίνα σκανδάλης: ~ 12,5 mm / 0,49 in.

    Ραβδώσεις κάννης: Ενισχυμένο εξάγωνο προφίλ με δεξί στρίψιμο (GMB)

    Μήκος περιστροφής: 250 mm / 9.84 in.

    Χωρητικότητα γεμιστήρα: 10

 

Πηγή: tactical-life.com
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ