2018-07-13 09:56:55
Φωτογραφία για Κρήτη: Στην Εντατική με σοβαρά εγκαύματα δύο αγόρια μετά από φωτιά
Τα παιδιά κινδύνευσαν να καούν ζωντανά - Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ

σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας του νοσοκομείου τα παιδιά ενδέχεται να μεταφερθούν στην Αθήνα

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης δύο ανήλικα αγόρια στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, τα 16χρονα παιδιά,  κινδύνευσαν να καούν ζωντανά όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, το σπίτι που βρίσκονταν στην Παλαιόχωρα Χανίων, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι γονείς τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα τοπικά μέσα, εργάζονταν στα Χανιά και τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στην Παλαιόχωρα για να  περάσουν ολιγοήμερες διακοπές σε εξοχικό σπίτι.

Τα δύο αγόρια βρέθηκαν εγκλωβισμένα μέσα στις φλόγες και τους καπνούς και χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών αλλά και κατοίκων της περιοχής που μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να τους βγάλουν έξω.

Ωστόσο τα εγκαύματα σε όλο τους το σώμα ήταν σοβαρά, και τα παιδιά διασωληνώθηκαν και μπήκαν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας του νοσοκομείου τα παιδιά ενδέχεται να μεταφερθούν στην Αθήνα. 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ