2018-07-13 17:19:14
Φωτογραφία για Περιμένει τουλάχιστον επτά μετεγγραφές
Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να περιμένει τουλάχιστον επτά μετεγγραφές στον Παναθηναϊκό τις προσεχείς εβδομάδες, προκειμένου να έχει λύσεις στα χέρια του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση τριών επιθετικών, δυο κεντρικών αμυντικών, ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού για το βασικό σχήμα.

Για την τελευταία περίπτωση, η προσοχή των «πράσινων» είναι στραμμένη στην αγορά του εξωτερικού. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί για τη θέση του βασικού επιθετικού θα είναι είτε ελεύθερος, είτε θα παραχωρείται ως δανεικός. Αυτή θα είναι η πιο δαπανηρή κίνηση των «πράσινων» στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Για τις θέσεις των εναλλακτικών λύσεων της επίθεσης, ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Καμπετσή, ενώ παράλληλα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις νεαρών επιθετικών κάτω των 23 ετών.

Για το κέντρο της άμυνας, ο Δώνης φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση δυο νεαρών παικτών, προκειμένου να έχει λύσεις πίσω από τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου. Για το κέντρο της άμυνας υπολογίζεται για ορισμένα ματς και ο Κουρμπέλης. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός θέλει και ένα αριστερό μπακ, προκειμένου να υπάρχει εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Ινσούα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ