2018-07-13 23:30:40
Φωτογραφία για Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στα παιδιά του Γρηγόρη Μπιθικώτση!
Μια κόντρα που δεν αποκλείεται να φθάσει μέχρι και στα δικαστήρια για τα τραγούδια του πατέρα τους, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση (τον νεότερο) και την ετεροθαλή αδελφή του Άννα. Με αφορμή τα τραγούδια του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση και το ποιος μπορεί να διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα για αυτά, βγήκαν τα «μαχαίρια» στην οικογένεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κόντρα ξεκίνησε με το εξώδικο- τελεσίγραφο που έστειλε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στην Άννα, ζητώντας να παίρνει άδεια από εκείνον και την μητέρα του Μεταξία, για τα τραγούδια του πατέρα τους που παρουσιάζονται σε συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις, μιας και τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του αείμνηστου καλλιτέχνη έχουν παραχωρηθεί σε εκείνους μέσω της διαθήκης του.

«Έστειλα στην αδελφή μου ένα εξώδικο, βάσει του οποίου πρέπει να συμμορφωθεί. Εύχομαι να συζητήσουμε με την Άννα και να βρούμε μια λύση, αλλιώς ο δρόμος της Δικαιοσύνης είναι μονόδρομος», δήλωσε ο τραγουδιστής και γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση.


Ωστόσο, η Άννα με τη σειρά της απάντησε σε αυτήν την κίνηση του αδελφού της, αναφέροντας: «Εκείνος ξεκίνησε τον πόλεμο, εκείνος θα αποφασίσει που θέλει να φθάσει».

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως ότι η κόντρα ανάμεσα στα δυο παιδιά του Μπιθικώτση από τον πρώτο του γάμο (την Αναστασία και την Άννα) και τον συνονόματο γιο του από τον δεύτερο γάμο του με την σύζυγό του Μεταξία, ξεκίνησε λίγο μετά το άνοιγμα της διαθήκης του τραγουδιστή του 2005.

«Τον γιο μου από το δεύτερο γάμο μου με την Μεταξία, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον θεωρώ φυσικό μου διάδοχο και συνεχιστή της ιστορίας μου στα καλλιτεχνικά μου δρώμενα», έγραφε η διαθήκη, ενώ ταυτόχρονα και η δεύτερη σύζυγος του, Μεταξία είχα οριστεί ως νόμιμη δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ