2018-07-14 00:30:51
Φωτογραφία για Διακοπές με στιλ σοφιστικέ ή glam;
Οργανώνουμε τις διακοπές και στο κεφάλαιο περιποίησης/μακιγιάζ, ακολουθώντας το ταπεραμέντο μας.

Επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε γυναίκες του πνεύματος είτε αμετανόητες οπαδοί του glam, δημιουργούμε το ιδανικό σκηνικό!

Κάθε μια από εμάς μπορεί να μεταμορφωθεί από sportswoman γεμάτη ενέργεια μέχρι και μυστηριώδη femme fatale, φλερτάροντας ενδιάμεσα με το σοφιστικέ στυλ ή υπογράφοντας στο πέρασμά της με τη γοητεία του glam. Η διάθεση μας για παιχνίδι δίνει το πράσινο φως σε κάθε είδους μεταμόρφωση. Ειδικά για την περίοδο των διακοπών έχουμε ανάγκη να ανανεωθούμε και να νιώσουμε ακόμα καλύτερα μέσα στην προσωπική μας φιλοσοφία!

Πνεύμα σοφιστικέ

Η θετική στάση μας κάνει να νιώθουμε πολύ πιο όμορφες! Οι διακοπές προσφέρουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να στηρίξουμε αυτήν τη στάση ζωής. Μπορούμε να ριλαξάρουμε σε ένα χώρο ομορφιάς που προσφέρει και ολιγοήμερες διακοπές ή να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας οπουδήποτε αλλού.


1. Ξεκινώντας την ημέρα με διαλογισμό, έχουμε το πλεονέκτημα να γίνουμε πιο όμορφες, να αισθανθούμε ανάλαφρες και το δέρμα μας να γίνει πιο λαμπερό. Επιλέγοντας το ύπαιθρο, αντί τους κλειστούς χώρους, ανάλαφρο ντύσιμο κατά προτίμηση από φυσικές ίνες και μερικές βαθιές αναπνοές πριν ξεκινήσουμε, δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες.

2. Εκτός από το πνεύμα και το σώμα μας μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ευεξίας με προτάσεις φυτοθεραπείας ή ομοιοπαθητικής. Αφού συμβουλευτούμε τους ειδικούς, μπορούμε να τονώσουμε τον οργανισμό μας με ειδικά συμπληρώματα διατροφής. Αρκεί να ακολουθήσουμε τις συνιστώμενες δοσολογίες, αλλά και τον ιδανικό χρόνο λήψης.

3. Βουνό, θάλασσα ή την ηρεμία μιας πεδιάδας; Ό,τι κι εάν επιλέξαμε είναι σκόπιμο να μην παραλείπουμε τις βασικές αρχές περιποίησης του δέρματος. Aκόμα και στον καθαρό αέρα η επιδερμίδα χρειάζεται καθημερινά καθαρισμό. Ο ήλιος, πάλι, βρίσκεται παντού. Η αντιηλιακή προστασία με ειδικό προϊόν, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα μας είναι απαραίτητη.

4. Αποφασίσαμε λοιπόν, πως οι φετινές μας διακοπές θα έχουν οπωσδήποτε χαρακτήρα χαλαρωτικό και «θεραπευτικό». Εάν βρισκόμαστε σε ένα ειδικευμένο κέντρο ομορφιάς, τότε ας μην παραλείψουμε να αφεθούμε στη μαγεία ενός αγιουβερδικού μασάζ, με φυσικά αιθέρια έλαια. Μία και μόνο συνεδρία αναζωογονεί καταπληκτικά την επιδερμίδα στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και στα μαλλιά!

Viva glam

Ξεφεύγοντας από τους τυπικούς κανόνες του glamorous, ακολουθούμε την πιο trendy οδό, με χρώμα στο maximum. Ειδικά για το μακιγιάζ το χρώμα έχει τον κύριο λόγο στο προσωπικό μας πρόγραμμα ανανέωσης. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα σε απίθανους χρωματισμούς, που μακιγιάρουν ταυτόχρονα τα βλέφαρα, τα χείλη και τα μήλα του προσώπου.

1. Φαίνεται πως τα τονωτικά ντους δημιουργήθηκαν ακριβώς για εμάς! Η ορμή του νερού μέσα από τον λουτήρα του ντους, δημιουργεί μια απαλή πίεση στην επιδερμίδα που τονώνει το σώμα μας με τον καλύτερο τρόπο και παράλληλα δίνει αξιοθαύμαστες δόσεις ενέργειας στον νου.

2. Απαρνηθήκαμε τα ζυμαρικά, για να φορέσουμε με υπερηφάνεια το μπικίνι μας; Μέγα σφάλμα! Όλοι οι διαιτολόγοι συμφωνούν ότι μια φορά την ημέρα μπορούμε να απολαύσουμε ένα πιάτο με υδατάνθρακες (πατάτες, μακαρόνια ή ρύζι), αρκεί να συνοδεύονται από λαχανικά.

3. Εάν είμαστε επιρρεπείς στο αλκοόλ, τουλάχιστον για τις διακοπές προτιμούμε το κόκκινο κρασί, μια και δημιουργείται από αρωματικές ενώσεις που προστατεύουν τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι θα πρέπει και να το παρακάνουμε! Δυο-τρία ποτηράκια είναι υπεραρκετά. Οι υπερβολές, σε συνδυασμό μάλιστα με το κάπνισμα, θα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα για το ευαίσθητο δέρμα μας.

4. Βρισκόμαστε σε διακοπές. Δεν είναι ανάγκη, λοιπόν, να ιδρώνουμε με τις ώρες, με μοναδική παρέα τα «βαράκια» μας. Για να κρατήσουμε το σώμα μας σε φόρμα, προτείνουμε κάτι πιο διασκεδαστικό: Χορός μέχρι πρωίας, βγάζοντας νοκ - άουτ όλη την παρέα. Οι γρήγοροι ρυθμοί, εγγυώνται το «κάψιμο» αρκετών θερμίδων, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

5. Μετά το χορευτικό μας ξεφάντωμα είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουμε με ελαφρύ πονοκέφαλο και πρησμένα μάτια. Για τον πονοκέφαλο, παραμένουμε στο κρεβάτι λίγα λεπτά, παίρνοντας μερικές βαθιές αναπνοές. Προσέχουμε να σηκωθούμε αργά και με ηρεμία. Για τα μάτια, τοποθετούμε σε κλειστά βλέφαρα φλούδα πατάτας για 10 λεπτά. Εάν το φαινόμενο επιμένει, συνεχίζουμε με δύο χλιαρά σακουλάκια από χαμομήλι. Τέλος, 2-3 σταγόνες στο εσωτερικό των βλεφάρων από τον χυμό του χαμομηλιού θα δώσουν στο βλέμμα μας ακτινοβολία και λάμψη.

Από την Άντζελα Μολφέτα

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ