2018-07-14 12:40:47
Φωτογραφία για Μία πολύ γλυκιά ιστορία στο πλατό του #TheWallGR
Αυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 21.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του “The Wall”, την Πόπη Ζαχαράκη και τον Αλέξανδρο Μπουφέα ένα ζευγάρι, που κρύβει μία πολύ γλυκιά ιστορία Το ζευγάρι που θα αναμετρηθεί αυτή την Κυριακή στο “The Wall” και θα τα παίξει όλα για όλα είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια. Χωρισμένοι και οι δύο από άλλους γάμους ήρθαν κοντά, αφού οι κόρες τους που είναι φίλες, πήραν την πρωτοβουλία να τους φέρουν σε επαφή…Και η «συνταγή», πέτυχε!

Η Πόπη, είναι 56 ετών και χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου. Πέρασε δύσκολα στο γάμο της αλλά από το 2006 που γνώρισε τον σύντροφο της, Αλέξανδρο, είναι πολύ ευτυχισμένη. Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θέλει να του κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο.

Ο Αλέξανδρος , 61 ετών, είναι συνταξιούχος. Αν κερδίσει το έπαθλο θα παντρευτεί την σύντροφό του και θα κάνουν μαζί ένα ρομαντικό ταξίδι.

Η Πόπη και ο Αλέξανδρος, έρχονται αυτή την εβδομάδα πανέτοιμοι, να παίξουν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα Τι έχει να «πει» ο Τοίχος για όλα αυτά; Τι θα αποφασίσει στο τέλος το ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φύγουν με το έπαθλο που θέλουν στις αποσκευές τους;

Η συνέχεια αυτή την Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

#TheWallGR

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ