2018-07-14 16:46:52
Φωτογραφία για Χώρο στέγασης αναζητά η Ένωση Αξιωματικών Ν.Αιγαίου


Το αίτημα να εξευρεθεί χώρος,  όπου θα στεγαστούν τα μέλη της, στην έδρα της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου επαναφέρει με ανακοίνωσ΄γ της η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Ένωσά μας στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις ευθύνες της απέναντι στα μέλη της αλλά και στην Ιστορία της και κορυφώνοντας πλέον τον Δίκαιο Αγώνα της υπέρ των μελών της και των Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, στηριζόμενη πλέον στο Έργο της που έκτισε με μόχθο ουσιαστικά  μόλις τα τρία τελευταία χρόνια και απευθυνόμενη στην Διοίκηση ζητά επιτέλους να της αποδοθεί-παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος για Δημιουργία Γραφείου Ενώσεως εντός της Έδρας της Α’  Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου σύμφωνα με την τελευταία έστω Αίτηση της.

Ως γνωστόν κατέχουμε μια μοναδική αρνητική  πρωτοτυπία για Ένωση αλλά όχι με δική μας Ευθύνη. Είμαστε χωρίς Γραφεία από το Έτος Συστάσεώς μας.

Θα μιλήσω ως Πρόεδρος Αγωνιστής για άλλη μια φορά με την καρδιά μου και θα τονίσω: "Δεν είμαστε οι παρίες του Συνδικαλισμού της Αστυνομίας. Είμαστε οι γνήσιοι Αγωνιστές της Πρώτης Γραμμής Ευθύνης".

 Ευθύμιος Ι. Καλαμάτας

rodiaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ