2018-07-14 18:23:30
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Νεκρός στις διακοπές του 20χρονος μποξέρ – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου μποξέρ στην Κέρκυρα. Σπαρακτικά μηνύματα στο διαδίκτυο από στενούς του φίλους...

Νεκρός βρέθηκε Βρετανός μποξέρ που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα, ενώ γιόρταζε το τέλος της πρώτης ακαδημαϊκής χρονιάς του. Ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος αθλητής, από το Σουόνσι, Γουίλιαμ Χιου, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Κουίν Μέρι στο Λονδίνο και τον προπονούσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ένζο Μακαρινέλι.

«Ήταν φοβερά ταλαντούχο παιδί και τα είχε όλα μπροστά του», δήλωσε ο Μακαρινέλι, που έκανε λόγο για «τεράστια απώλεια».

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, εκπρόσωπος της βρετανικής διπλωματίας δήλωσε ότι «το Foreign Office υποστηρίζει την οικογένεια του νεαρού, μετά το θάνατό του στην Κέρκυρα και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ελληνική και βρετανική αστυνομία». Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του 20χρονου.

Φίλοι του τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook. Η 19χρονη Georgia Thomas, φίλη του αδικοχαμένου μποξέρ γράφει, «ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο ευγενικά παιδιά που συνάντησα, ήξερε πως να κάνει τον άλλον να γελά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ